Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Brushworks Brushworks Luxury Brow Set Rose Gold

Bli den første til å vurdere dette produktet
111,20Anb. pris 139,-

Brushworks Luxury Brow Set inneholder alle verktøy du trenger for å opprettholde, rengjøre, fylle i, definere og utforme øyenbrynene dine.

To Brushworks-pinsetter gir deg fullstendig kontroll over brynene dine, noe som bør være en regelmessig del av din skjønnhetsrutine. Pinsettene er laget for hånd i rustfritt stål, hvilket innebærer at de er det perfekte valget for både prestasjon og presisjon. Du kan forme brynene dine raskt og enkelt med de vinklede pinsettene og presisjonsnappe dem med presisjonspinsettene.

Slanted Brow Blush & Blending Brush - Den faste, vinklede kosten gir deg nøyaktig påføring av gelé- og pudderprodukter for brynene dine når du fyller, former og definerer. Denne kosten kan også brukes med gelé- og kremprodukter for å skape linjer og definere de øvre og nedre vippelinjene. Kosten er perfekt for å gi en øyefinish eller for å blande foundation og spesialeffektpudder rundt øynene og brynene. Kan også myke opp harde linjer rundt øynene og brynene.

Kammen og groomingbørsten brukes for å definere vipper og bryn. Den kan brukes for å reparere og forberede brynene før du bruker pinsett.

  • Kategori:Øyenbryn
  • Artikelnummer:
    2296-123-0000

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018