BubbleT

BubbleT er inspirert av den taiwanske drikken boblete som ble oppfunnet på 1980-tallet. Boblete ble den gang markedsført som noe som skulle fange oppmerksomheten din ved første blikk, en fargesterk og levende drikk.

Idéen med å introdusere boblete i et varemerke for bad- og kroppsprodukter var en reise til Asia hvor det var en drøss av butikker som kun solgte boblete og oppdagelsen at boblete har spredt seg til Europa, spesielt i Storbritannia. Nå har det begynt å komme butikker for boblete blant annet i Stockholm, for eksempel Bubble Tea and Friends. Oppskriften på boblete er veldig enkel, basen er te som deretter blandes med frukt. Det som gjør boblete så spesielt er tapiokaperler som ligger på bunnen.

Vi på BubbleT vil at våre produkter skal se bra ut og være veldig sunne og velduftende. Alle våre produkter inneholder te, fruktsaft og naturlige ekstrakter fra ulike nyttige frukter. De sunne egenskapene i te er velkjente over hele verden. Ulike tesorter har ulike fordeler, visse lindrer søvnløshet, andre øker blodsirkulasjonen og gjør deg kvikkere!

Etter omfattende forskning har vi funnet de perfekte tesortene som har egenskaper som ettersøkes for bad- og kroppsprodukter, de rengjør, gir næring og fukter huden samtidig som de gir en herlig duft.

35 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter