Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

BubbleT

BubbleT er inspirert av den taiwanske drikken boblete som ble oppfunnet på 1980-tallet. Boblete ble den gang markedsført som noe som skulle fange oppmerksomheten din ved første blikk, en fargesterk og levende drikk.

Idéen med å introdusere boblete i et varemerke for bad- og kroppsprodukter var en reise til Asia hvor det var en drøss av butikker som kun solgte boblete og oppdagelsen at boblete har spredt seg til Europa, spesielt i Storbritannia. Nå har det begynt å komme butikker for boblete blant annet i Stockholm, for eksempel Bubble Tea and Friends. Oppskriften på boblete er veldig enkel, basen er te som deretter blandes med frukt. Det som gjør boblete så spesielt er tapiokaperler som ligger på bunnen.

Vi på BubbleT vil at våre produkter skal se bra ut og være veldig sunne og velduftende. Alle våre produkter inneholder te, fruktsaft og naturlige ekstrakter fra ulike nyttige frukter. De sunne egenskapene i te er velkjente over hele verden. Ulike tesorter har ulike fordeler, visse lindrer søvnløshet, andre øker blodsirkulasjonen og gjør deg kvikkere!

Etter omfattende forskning har vi funnet de perfekte tesortene som har egenskaper som ettersøkes for bad- og kroppsprodukter, de rengjør, gir næring og fukter huden samtidig som de gir en herlig duft.

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2019