Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

By Terry

Baume De Rose Body Lotion Baume De Rose Body Lotion 200 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
739,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Baume de Rose Body Cream omfavner huden som i et luksuriøst, silkemykt slør. Den luftige balmen beskytter, jevner ut huden, gjenoppretter smidighet og gir følelsen av uendelig velvære. Baume de Rose Body Cream gir mykhet og komfort til alle hudtyper, passer også ekstremt tørr og svekket hud. Nyt den avhengighetsfremkallende konsistensen og den forføreriske duften av nyplukkede roser hele dagen hver gang du bruker den.

Produktene utnytter alle rosens fordeler: Rose Smør, nærende rosevoks, moskusrose olje, ekstrakt fra svart rose og ekstrakt fra pastellfarget rose.

Rosesmør: Det luftige og kremete rosesmøret er beriket med naturlige antioksidanter og har en mild sammendragende effekt. Det bidrar til å forbedre hudens elastisitet, øker cellefornyelsen og reduserer tegn på for tidlig aldring.

Rosevoks: Nærende, tonende og beskyttende. Voksen beroliger alle hudtyper, også den meste sensitive og skadede huden.

Moskus Roseolje: Duftende olje som består av ca. 80 % essensielle fettsyrer, og som har en intensiv og celle genererende virkning. Den gir fuktighet, øker elastisiteten og bidrar til å begrense inflammatoriske mekanismer. Dessuten bidrar den til å lege huden og reduserer aldringstegn.

Ekstrakt fra svart rose: Svart rose er rik på fettsyrer, bidrar til hudens beskyttelse funksjoner og hindrer hudskader. Antioksidanter arbeider for å bekjempe frie radikaler og huden repareres og føles motstandsdyktig.

Ekstrakt fra pastellfarget rose: Dette dyrebare olje konsentratet er kjent for sitt eksepsjonelt høye innhold av essensielle fettsyrer og vitaminer. Det har en mykgjørende, rengjørende og sammendragende effekt som gjør den ideell for alle hudtyper, også de mest sensitive.

bruk: Masser over hele kroppen etter bad/dusj, eller når huden føles tørr.

200ml

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.