Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

By Terry
Baume De Rose Face Cream Baume De Rose Face Cream 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
650,25Ord. pris 765,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
49,73Anb. pris 65,-

Baume de Rose Face Cream er en fuktighetsgivende og beroligende ansiktskrem med myk balmkonsistens som ikke kleber. Den gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbalanse og gir den næring, reparer og virker beskyttende. Den passer for alle hudtyper, også de mest sensitive. Med en spennende duft av nyplukkede roser og en luksuriøs balmkonsistens tar den vare på huden når den trenger ekstra pleie og omsorg.

Huden føles mer motstandsdyktig og får tilbake sin ungdommelige glød.

Produktene utnytter alle rosens fordeler: Rose Smør, nærende rosevoks, moskusrose olje, ekstrakt fra svart rose og ekstrakt fra pastellfarget rose.

Rosesmør: Det luftige og kremete rosesmøret er beriket med naturlige antioksidanter og har en mild sammendragende effekt. Det bidrar til å forbedre hudens elastisitet, øker cellefornyelsen og reduserer tegn på for tidlig aldring.

Rosevoks: Nærende, tonende og beskyttende. Voksen beroliger alle hudtyper, også den meste sensitive og skadede huden.

Moskus Roseolje: Duftende olje som består av ca. 80 % essensielle fettsyrer, og som har en intensiv og celle-genererende virkning. Den gir fuktighet, øker elastisiteten og bidrar til å begrense inflammatoriske mekanismer. Dessuten bidrar den til å lege huden og reduserer aldringstegn.

Ekstrakt fra svart rose: Svart rose er rik på fettsyrer, bidrar til hudens beskyttelse-funksjoner og hindrer hudskader. Antioksidanter arbeider for å bekjempe frie radikaler og huden repareres og føles motstandsdyktig.

Ekstrakt fra pastellfarget rose: Dette dyrebare oljekonsentratet er kjent for sitt eksepsjonelt høye innhold av essensielle fettsyrer og vitaminer. Den har en mykgjørende, rengjørende og sammendragende effekt som gjør den ideell for alle hudtyper, også de mest sensitive.

Bruk: Påfør morgen og kveld på godt renset hud.

  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    2082-180-0050

Vanligvis kjøpt sammen

979,25
1.254,25

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter