Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 7 karakterer
0
0
0
2
5
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 5 mnd siden

  By Terry Fantastisk leppeprodukt

  Denne er så utrolig god på leppene. Den kan brukes alene som en leppepomade. Eller så kan den brukes som en maske før påføring av andre leppeprodukter. Den vil gjøre leppene myke og klare. Så kan den brukes før man legger seg. Den holder hele natten og man våkner med myke og hydrerte lepper 👄💋❤. Den lukter nydelig av rose, men ikke sånn at man blir kvalm. Jeg synes ihvertfall den lukter veldig godt. Har hatt andre produkter som har luktet av rose, men de har luktet forferdelig.
  #konkurranse
  3 liker

By Terry
Baume De Rose Spf 15

7 Vurderinger
445,-Anb. pris 455,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Glamorøs, intensivt nærende behandling for lepper og neglebånd. Reparer og gi næring til dine lepper og neglebånd med den herlig duftende, dypt fuktighetsgivende Baume de Rose. En ultimat, luksuriøs juvel laget på voks av rose og pastellolje som øker cellefornyelsen. De beroligende og reparerende kreftene hos sheasmør etterlater leppene med en følelse av herlig smidighet, mens ceramider og E-vitamin hjelper til å beskytte og styrke det sensitive området mot alderstegn. Ultranærende balm som også fungerer som en styrkende behandling for neglebåndene.

Bruk: Påfør rett på leppene så ofte som nødvendig gjennom dagen. Påfør et tykt lag før du legger deg for en maksimalt fuktighetsgivende leppemaske som får virke gjennom natten. Påfør før leppesminke som base for perfekt fyldige lepper. Massér Baume de Rose på neglebåndene for å myke opp og eliminere tørr hud.

 • Kategori:Lepper
 • Artikelnummer:
  2082-154-0000

Vanligvis kjøpt sammen

640,-
1.429,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter