Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

By Terry
Hyaluronic
Pressed Hydra-Powder

Bli den første til å vurdere dette produktet
403,75Anb. pris 475,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Transparent fast fikseringspudder. Inneholder hyaluronsyre. Matter. Virker ikke uttørkende. Reisestørrelse. Kontrollerer glans. Visker ut ujevnheter. Rent. Vegansk formel. Colorless Hyaluronic Pressed Hydra-Powder inneholder hudpleiefordelene til hyaluronsyre, fikserer sminke, matter hudtonen og gir sminken den perfekt finishen uten å tørke ut huden. Pudderet kommer i et praktisk kompaktetui med puffsvamp, slik at du kan bruke det når du er på farten, det skaper en plettfri finish og demper glans på en usynlig måte. Lett og silkemyk struktur. Universal fargeløs nyanse som passer for alle hudtyper, hudtoner og aldre.
UNIK FORMEL
Hyaluronsyre er en fantastisk fuktighetsgivende og utfyllende ingrediens som bevarer fukt og etterlater huden jevn og strålende. Det er en “fuktighetsmagnet” som holder opptil 1000 ganger sin vekt i vann, og lagrer det for langvarig hydrering. Mica-perler forbedrer sminkens varighet, og gir en silkeaktig følelsen av et ekstra hudlag. Pudder med soft focus-effekt absorberer glans, og visker ut ujevnheter. 70 % av ingrediensene er mineralbaserte. Vegansk formel. Rent produkt.
RESULTATET
Under kliniske tester mente 100 % av deltakerne at det mattet huden, og at det bidro til at sminken holdt lenger uten å tørke ut huden. 92 % var enige om at det visker ut ujevnheter. Skaper en plettfri finish. Fikserer sminken på en usynlig måte og bidrar til at sminken holder lenger. Hudtonen blir matt og jevn. Dekker ujevnheter. Perfekt for å skape en helt matt finish.

Dypp puffsvampen i pudderet, og bank av overflødig pulver.
Påføres over hele ansiktet med fokus på T-sonen.
Trykk puffsvampen forsiktig på oljete områder, eller der du har påført mer foundation, slik at sminken fikseres og holder hele dagen.
Kan enkelt brukes til friske opp sminken i løpet av dagen.
Påføres rett etter primer for å kontrollere glans, eller oppå sminken for å fiksere den.

10 g
  • Kategori:Pudder
  • Artikelnummer:
    2082-261-0010

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter