3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 10 karakterer
0
0
0
2
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Utrolig god kremøyenskygge

  Første gang jeg har kjøpt noe fra ByTerry. Denne fargen så jeg noen bruke i en YouTube video og bare digget fargen. Så da måtte jeg kjøpe den 😁😄. Får en utrolig fin smokey eye look med denne fargen uten at det blir for mørkt. Så dette er en ny favoritt 😃
  #konkurranse
  5 liker
 • for 4 mnd siden

  Navn på de ulike fargene.

  Jeg er litt forvirret over de ulike fargene og tilhørende navn. Det står ikke noen steder bortsett fra i adresselinjen (feks https:// www. lyko.no/by-terry/by-terry-ombre-blackstar-5- MISTY-ROCK). Man kan kun velge mellom ulike størrelser; "2ml", "1ml".

  Nå har jeg bestilt den som heter Bronze moon i adresselinjen. På bildet ser den dog helt svart ut, så jeg ble plutselig redd for at jeg kommer til å motta Black Pearl (Black Pearl finner jeg for så vidt ikke i utvalget deres, til tross for at dere har et likt antall ulike øyeskygger som på den offisielle nettsiden til by Terry).
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 4 mnd siden
   Hei!
   Her ser jeg det er litt forrvirrende ja. De ulike fargene ligger oppe nå slik jeg kan se det, så det er ikke noe størrelsevalg lenger, men det er likevel noe som ikke er helt rett, så dette tar jeg videre med online-teamet med det samme! Om bildet viste Black Pearl, så er det en fare for at det er den du mottar. Ta kontakt med oss på chat eller mail, så hjelper vi deg isåfall med dette:)
   Liker
 • for 7 mnd siden

  Det beste som har skjedd tunge øyelokk!

  Jeg har lett aldrende, tunge øyelokk og har prøvd alt av primere, øyenskyggebaser og lignende for å holde sminken på plass. Ingenting har fungert 100%. Før nå. Denne øyenskyggen er utrolig kremete og lett. Lokket blir ikke klissete (noe jeg virkelig HATER), den kan blendes superenkelt og holder absolutt hele dagen. Helt til jeg fjerner den. Jeg bruker den helt uten primer (yay!), bare rett på en lett øyekrem. Jeg har prøvd mange andre øyenskyggestifter, men denne - denne funker!
  5 liker

By Terry
Sunny Flash Glow
Ombre Blackstar 6 Frozen Quartz

10 Vurderinger
296,65Ord. pris 349,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Lyko
Eye Brushes
182,75Anb. pris 215,-
Beskrivelse
Ingredienser

Kremete, penne lignende øyenskygge som legger seg tynt og har lang holdbarhet. Inneholder ekstrakt fra tahitisk svart perle, er rik på styrkende kalsium, anti-aging-proteiner og antioksidant E-vitamin som glatter ut øyelokket.

Vanligvis kjøpt sammen

394,40
495,90

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter