Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Sun kissed hud😍

  Dette er virkelig sommerens must have! 😍 Denne alene, eller under fondation gir en skikkelig glød og man ser naturlig solbrun ut😍 Denne kan brukes til kropp og ansikt😎🌞 #konkurranse
  4 liker

By Terry
Tea To Tan Kit 100ml + 30ml

1 Vurderinger
645,15Ord. pris 759,-
Beskrivelse
Ingredienser
Flytende bronzer som inneholder te. Ansikt og kropp. To fargeeffekter – matt eller skimrende. Produkt i reisestørrelse inkludert uten kostnad. Vannformel som inneholder hudpleiende egenskaper. Oppnå en lekker gylden glød i ansiktet og på kroppen med Tea To Tan Hydra-Bronzingspray. Skaper en varm gylden finish som er skimrende eller matt, avhengig av om du rister den vannbaserte formelen. Inneholder teekstrakt og aktiv fruktessens som beskytter huden mot aldring. Universal istefarget tone som passer til alle hudtoner. Blir ikke skjoldete, varer lenge. Inneholder 100 ml samt en gratis 30 ml reisestørrelse. Bruk en stor børste, fingertuppene eller en svamp for jevn og sømløs påføring. Hvis du ikke rister produktet, skaper den en gjennomsiktig, varm og matt finish. Hvis du rister produktet, får du en lett solfarget effekt med diskret glitrende skimmer. Legg på flere lag for å oppnå ønsket dybde. Tilsett noen dråper til dagkremen for å få en strålende glød i ansiktet. Lett å vaske av ettersom den ikke inneholder selvbruning. TEKNOLOGI Inneholder tonende aktiv kirsebæressens og svart og rød teekstrakt med antioksidanter som beskytter huden mot aldring. Inneholder også et plantebasert stoff som bevarer huden mot uttørking. Hvis du ikke rister produktet, skaper det en gjennomsiktig, varm og matt finish. Rist den vannbaserte formelen for å aktivere ‘Youth-Correcting Micro-Prisms’ som skaper en dypere farge med diskret skimmer. Inneholder ikke selvbruning. RESULTATET Skimrende eller matt glød fra topp-til-tå, uten at du trenger å sole deg. Fleksibel og blendbar slik at du oppnår ønsket fargenivå fra lett farge til en dypere brunfarge. Diskret skimrende effekt oppnås ved å riste flasken forsiktig. Blir ikke skjoldete, smitter ikke og varer lenge.
 • Kategori:Solpudder
 • Artikelnummer:
  2082-259-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter