Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Camilla Pihl Cosmetics
Hair
Perfect Blonde Conditioner 250 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
149,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Hair Camilla Pihl Perfect Blonde Conditioner er en intens nærende og fuktighetsgivende balsam med nøytraliserende lilla pigmenter og proteiner, som penetrerer hårstråene for å lysne, friske opp og fjerne uønsket gulskjær fra blondt/farget hår. Beriket med nærende ingredienser for å bevare et glansfullt og friskt hår. Formuleringen er svært effektive, men det som skiller disse formuleringene fra andre liknende produkter på markedet er at de ikke etterlater håret trått og tørt etter bruk, ettersom de er beriket fuktighetsgivende ekstrakter fra soyabønne, hveteproteiner, Panthenol Pro Vitamin B5 & Vitamin E. De nærende ingrediensene bevarer og fremhever en sunn og frisk farge.

Farget hår vil som regel over lengre tid falme og friske, lyse striper kan få et uheldig gulskjær. Seriens Perfect Blonde duo er spesielt utviklet for å nøytralisere dette "gulskjøret" og er beriket med lillapigmenter som

Bruksanvisning: Etter sjamponering, klem ut overflødig vann fra håret. Påfør og distribuer jevnt ut i håret. La virke i 1-2 minutter. Skyll nøye. For best resultat bruk sammen med Hair Camilla Pihl Perfect Blonde Violet Shampoo Bruk 1-2 ganger i uken, ettersom overbruk kan føre til at håret absorberer farge.

250 ml
  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    2251-167-0250

Vanligvis kjøpt sammen

278,-
573,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter