Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 uke siden

  Life saver

  Dette er den BESTE hårkuren jeg noensinne har hatt. Den gjør håret silkemykt og gir betraktelig mindre frizz enn jeg vanligvis har.
  Jeg bruker denne sammen med shampoo og balsam fra rituals (sakura) og det er en perfekt mix for mitt tynne nordiske hår!
  2 liker
 • for 2 mnd siden

  Veldig fornøyd!

  Bruker den som en kur i hele håret og får silkemykt, fint hår etter bruk. Trodde håret skulle bli fett ettersom jeg tok den i røttene også, men det ble den ikke!
  2 liker

Camilla Pihl Cosmetics
Hair
Silky Soft Mask 200 ml

2 Vurderinger
159,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Hair Camilla Pihl Silky Soft Hair Mask er en dyptvirkende hårmaske, som tilfører intens mykhet og fuktighet til tørt, frizzy og rebelsk hår. Formuleringen er beriket med nærende Sheasmør og Pantenol og vil hjelpe håret å gjenoppta sin naturlige fuktighetsbalanse, samt tilføre intens mykhet og styrke. Spesielt utviklet til å forebygge tørt, brusete og skadet hår. Etterlater håret mykere og mer håndterbart.

Frizzy uhåndterelig hår trenger skreddersydd behandling og riktige produkter er ekstremt viktig. Derfor har vi utviklet en egen serie for å gjøre tørt, brusete og uhåndterlig hår om til mykt, glansfullt og håndterlig hår. Alle produktene i Silky Soft serien er beriket med Panthenol Pro Vitamin B5, silkeproteiner og sheasmør for å gi anti-frizz kontroll, samt tilføre fuktighet og næring til håret.

Bruksanvisning: Etter sjamponering, klem ut overflødig vann fra håret. Påfør og distribuer jevnt ut i håndkletørt hår. La virke i 5-15 minutter. Skyll nøye. For best resultat bruk Hair Camilla Pihl Extreme Conditioner etter kuring. Brukes 2 ganger i uken.

200 ml
 • Kategori:Hårkur
 • Artikelnummer:
  2251-163-0200

Vanligvis kjøpt sammen

288,-
607,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter