Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Carl&Son Face Cream/After Shave Lotion 75ml

2 Vurderinger
245,-
Sendes innen 1-4 dager

De svenskproduserte produktene fra Carl&Son Skincare er baserte på skånsomme, naturlige ingredienser og utviklede for mannens hudpleiebehov. FACE CREAM / AFTER SHAVE LOTION er en fuktighetsgivende og mykgjørende ansiktskrem med lett konsistens som raskt trenger inn i huden. Designet for å balansere sebumproduksjonen, dempe irritasjon og gi en jevnere hudtone. Inneholder økologisk rapsolje som er rik på naturlige plantesteroler og vitamin E som har antiinflammatoriske og antioksidante egenskaper. Ansiktskremen virker beroligende og styrker hudens beskyttende barriere mot daglige ytre påkjenninger. Etterlater en behagelig frisk og maskulin duft.

Laget uten parabener, silikoner og sulfater.

Produktet leveres i en estetisk tiltalende og smidig forpakning som du med fordel kan ha stående synlig eller pakke med i vesken.

Bruk: For optimal mykgjørende effekt bruk daglig ved å massere inn en mindre mengde i rent og tørt ansikt. Tilpasset for normal og kombinert hud for fuktighet etter rengjøring eller barbering.

75ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5.0

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018