2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 5 karakterer
0
0
0
1
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 7 mnd siden

  Trenger ikke å lete videre!

  Jeg har fine hender, men sånne som er men ALLTID tørre, og verre blir det om vinteren. Jeg kjøpte en Cerave Reparative Hand cream kun på grunn av at jeg er fornøyd med Cerave som merke generelt, og jeg er så glad for at jeg bestemte å slenge den i handlekorgen også!

  Denne kremen er ganske tykk i konsistens, fargen er hvit og lukten er nøytral- egentlig så lukter det ikke noe. Det som er MEGET positiv med denne kremen er at selv om den er tykk i konsistens, så trekker det seg utrolig raskt inn og man får ikke noe "klissete" følelse på hendene etterpå (iPhone registrerer når jeg swiper- DET bør si deg noe).

  Jeg er i alle fall veldig fornøyd med at jeg trenger ikke å lete videre på en håndkrem som fyller mine kriterier. Nå må jeg bare huske å smøre de hendene litt oftere ;)
  4 liker
 • for 12 mnd siden

  Bra nok

  Trekker raskt inn og er ganske god!
  3 liker

CeraVe
Reparative Hand Cream 50 ml

5 Vurderinger
95,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Pleiende håndkrem for ekstremt tørre og sprukne hender. Minsker tørrheten og bidrar til å styrke den beskyttende hudbarrieren. Med tre essensielle ceramider og hyaluronsyre. MVE-teknologi (MultiVesicular Emulsion Technology) frigjør kontinuerlig fuktighetsgivende ingredienser i 24 timer og bidrar til å holde huden myk hele dagen. Uten parfyme. Hypoallergen.

Bruk: Påfør i rikelig mengde etter behov.

50ml

 • Kategori:Fotpleie
 • Artikelnummer:
  2480-106-0050

Vanligvis kjøpt sammen

170,-
373,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter