Charles Worthington

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Charles Worthington
Thicker & Fuller Shampoo 250 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Serien Thicker & Fuller passer deg som vil at håret skal føles tykkere og fyldigere. Denne pleiende flerstegs-serien tar vare på hodebunnen din, får håret til å føles tykkere og reduserer risikoen for at hårstråene knekker. Håret føles mykt, håndterbart og ungdommelig. Sjampoen og balsamen gir umiddelbart resultat ved hver bruk, mens Scalp Tonic virker over tid ved å forlenge hårstråets livssyklus. Avslutt gjerne med stylingproduktet 3D Boosting Creme for ekstra volum.

Serien har en delikat og varm duft. En bukett av hvite blomster med grønn sitrus-akkord på en varm base av vanilje, karamell, musk og amber.

Thicker & Fuller Shampoo er en rengjørende og nærende sjampo beriket med innkapslede vitamin E-perler som tar vare på hodebunnen, får håret til å føles tykkere og reduserer risikoen for knekte hårstrå. Håret føles mykt, håndterbart og ungdommelig.

Bruk: Masser inn sjampoen i vått hår, skum opp og skyll godt. Masser gjerne hodebunnen litt ekstra. Bruk deretter Charles Worthington Thicker & Fuller balsam.

250ml

  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    2245-117-0250

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019