Charles Worthington

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 5 karakterer
0
0
0
1
4
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Charles Worthington
Volume & Bounce Texturising Spray 150 ml

5 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Volume & Bounce er en serie for deg som vil bygge volum og fylde uansett om du vil fokusere på hårrøttene, lengdene eller hele håret. I serien finner du stylingprodukter som får håret til å se tykkere og fyldigere ut, men også sjampo spesielt utviklet for å vaske ut rester av hårprodukter som ellers kan tynge ned håret. Produktene er herlig duftsatte med freshe bærtoner, myk saftig fersken og innslag av frisk grapefrukt.

Charles Worthington Volume & Bounce Texturising Spray er en prisvinnende volumgivende teksturspray. Det perfekte produktet når du vil ha vavavoom volum på sekundet. Den tørre sprayen gir håret ekstra hold, fylde og en herlig tekstur.

Bruk: Rist flasken før bruk. Påfør i tørt eller fuktig hår. Dra fingrene gjennom håret for en rufsete look eller skap form i kort hår. Tips: Spray Texturising Spray på undersiden av håret og jobb inn med hendene for struktur og volum med et mykt topplag.

150ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter