Chloé

Chloé høres fransk ut og selv om selskapet ble grunnlagt i Paris er grunnlagt født i Alexandria i Egypt. Gaby ble født i 1921, men flyttet til Paris i 1945. Syv år senere ble Chloé lansert. Hva som virkelig skilte Chloé fra andre motehus på denne tiden var at de tilbød luksuriøs haute couture for alle, ikke bare de rike. Dette ga selskapet en enorm publisitet og ikke minst, popularitet. Gjennom årene etter har Chloé hatt mange vellykkede designere. En designer som virkelig skilte seg ut og som gjorde Chloé til et av verdens mest kjente merker på 70-tallet er ingen mindre enn Karl Lagerfeld.

Stilen som Chloé ville formidle i sine klær, vesker, sko og sminker er enkel, men samtidig elegant. Chloé er en ung kvinne men en lykkelig sjel som gjør andre mennesker glade. Chloés enkle og elegante stil har ofte bohemske innslag, noe som bidrar til "I don't care-attituden". For deg som er ute etter hudpleieprodukter, sminke og dufter som virkelig holder hva de lover, da er Chloé rett merke for deg.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter