Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 13 karakterer
0
0
0
3
10
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Et mirakel på tube

  Dette er helt seriøst det beste produktet jeg har prøvd får kviser/akne noen gang. Jeg har slitt med uren hud i form av akne og også arr og har fått kremer på resept. Disse har vært effektive, men har ikke hjulpet på røde (vonde) kviser eller på arr og har også tørket ut huden min slik at den har flasset. Dette produktet derimot hadde effekt etter kun en påføring - uten å tørke ut huden. Effekten ble gradvis bedre, og etter å ha brukt den fire dager på rad har jeg hatt renere hud enn noen gang siden jeg begynte å få kviser. Den har så og si fjernet alle arrene - noe jeg ikke trodde var mulig å gjøre uten å dra til klinikk. Jeg kan ikke få anbefalt dette produktet godt nok - det må prøves! Det hadde i alle fall en utrolig effekt på meg.
  #konkurranse
  4 liker
 • for 3 mnd siden

  Jobbiga finnar försvinner

  Har haft en del jobbiga finnar/bölder på halsen i några månader och bestämde mig för att prova denna. Efter en vecka med denna krämen är de om inte borta iaf mycket mindre och påväg bort! Är så nöjd att bli av med dem då dom varit ganska smärtsamma och inte så roliga att se på. Fungerar väldigt bra i ansiktet också. Har provat andra spot-treatments tidigare men detta är den bästa jag provat. Upplever inte att huden torkar ut och minimalt med stickande vid bruk, något jag upplevt med andra. Den här kommer jag alltid ha hemma i fortsättningen för att ta död på finnarna direkt när dom poppar upp :) #konkurranse
  3 liker
 • for 23 mnd siden

  Eneste som faktisk fungerer.

  Er en ‘må ha’ produkt.
  3 liker

Cicamed
ASD 3in115g 15 ml

13 Vurderinger
229,-Anb. pris 235,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Cicamed ASD 3in1
Cicamed ASD 3-i-1 Active Spot Treatment er en trippel virkende punkt-behandling som raskt og effektivt redusere synligheten av akne, og forhindrer arrdannelse og misfarging.
Den hurtigvirkende formel reduserer umiddelbart urenheter og synlighet av rødhet, og hindrer fremveksten av kviser og ser også ut til forebygging tilbakefall - for en mer vakker hud!
Passer for alle hudtyper.
Inneholder AHA syre.

Bruk: Påfør direkte på det berørte området. Kan brukes daglig.

Bruk solkrem under behandling, og en uke etter behandling.

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1393-114-0015

Vanligvis kjøpt sammen

324,-
433,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter