Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2.8

Basert på 18 karakterer
4
4
4
3
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cicamed
Cicatrix 15 ml

18 Vurderinger
339,-Anb. pris 359,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Cicamed Cicatrix
Misprydende arr i ansiktet og kroppen har tidligere vært en dyr og kostbar behandling. Tidligere har Salvan Cicatrix kun vært benyttet av plastiske kirurger for behandling av arr forårsaket av kirurgiske inngrep, dette med svært gode resultater. 

I dag er etterspørselen på produkter som kan hjelpe mot misprydende arr svært stor og de brukes i dag flittig av dermatologer og plastiske kirurger over hele landet. Nå lanseres også salven i skjønnhetssalonger, da den har vist like gode resultater ved leging av arr i ansiktet, som akne-arr og arr forårsaket av kirurgi og brennskader. En medisinsk blindstudie av salven pågår for tiden hos Proforma Clinic i Stockholm, som gir alle pasientene sine en tube Cicatrix etter utført kirurgi. 

Salven er et effektivt og smertefritt alternativ til andre tilgjengelige metoder som laser og IPL, som kan være kostbare og smertefulle ved arrkorrigering. Gelen inneholder også E-vitamin som stimulerer blodsirkulasjonen, påskynder sårlegingen og forhindrer arrdannelse. Cicatrix Gel myker opp, jevner ut samt bleker misfargede arr. Gir en permanent effekt.

Bruk: Anbefalt behandlingstid er minst 2 måneder. Påføres 2 ggr/dag på tørr og rengjort hud. Den påføres før ansiktscremen på de aktuelle områdene. Deretter bør man vente et par minutter til den har sunket inn i huden, slik at overflaten er tørr.Etter dette kan man påføre dagcreme og makeup.

Cicatrix må ikke brukes på åpne såroverflater eller på slimhinner.

 

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1393-113-0015

Vanligvis kjøpt sammen

434,-
531,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter