Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Clarins
After Sun Sos Sunburn Soother Mask 100 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
305,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Sos Sunburn Soother Mask er en maske for både ansikt og kropp, som umiddelbart gir komfort og lindring til hud som har vært lenge ute i solen og kanskje er blitt rød. Teksturen er en gelékrem som umiddelbart gir en oppfriskende følelse, og den sprudlende sensuelle duften har tropiske, treaktige og florale noter. Inneholder bl.a. Solsikkeekstrakt (lindrer og reduserer følelsen av brennende hud), ekstrakt av økologisk aloe vera (gir fukt og næring) og ekstrakt av Mimosa tenuiflora (beskytter mot frie radikaler).

Bruk: Påfør et tykt lag av masken på de områder som har fått for mye farge og er solbrente. Masser den lett inn og la sitte til den er absorbert (skal ikke skylles av). Påfør 2-4 ganger per dag. Oppbevar gjerne krukken i kjøleskapet for en maksimalt avkjølende og fresh følelse ved påføring.

100 ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter