Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 22 karakterer
2
2
4
5
9
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Clarins
Double Serum 30 ml

22 Vurderinger
815,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg størrelse

50 ml30 ml

2 serum i 1! Double Serum er Clarins mest komplette og effektive anti-age serum som bevarer og optimaliserer cellenes «språk», noe som er nødvendig for en sunn funksjon i de 5 vitale funksjoner i huden som er ansvarlig for ungdommelighet og skjønnhet. Dette er takket være en ny, tofaset og bioinisert (Hydric + Lipidic) formel, samt en ny "intelligent" pakke som gjør det mulig å kombinere de (20 + 1) beste anti-aging hovedingrediensene i sin mest effektive konsentrasjon. Dette gir en synlig effekt på alle alderstegn, (rynker/fine linjer, mangel på fasthet, mangel på glød, ujevn hud, synlige porer). Takket være den nye roterende trykknappen kan du selv regulere din perfekte dose, avhengig av hudtype/sesong og klima. Passer alle aldre, alle etnisiteter, alle hudtyper og til og med følsom hud. Inneholder blant annet ekstrakt av Gurkemeie (Optimaliserer de 5 vitale egenskapene), Katafray, Hyaluronsyre (Fuktighet), Kiwi (næring), Nypeolje (oksygen), Pistasj og økologisk Grønn Te (Beskyttelse) og Grønn Banan og Survixyl (Regenerering/Cellefornyelse). Bruk:

Vri «hatten» på pumpen for å velge riktig dose for hudens behov og klem ned. Bland de to fasene med hverandre i håndflaten. Bruk fra midten av ansiktet og utover og nedover nakken. Bruk morgen og/eller kveld etter rengjøring. Avslutt med dine vanlige hudpleieprodukter.

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1078-609-0030

Vanligvis kjøpt sammen

954,-
1.073,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019