Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Clarins
Extra-Firming Cou & Decollete 75 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
795,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Pleiende anti-ageing krem for hals og dekolletasje. Gir fasthet til huden og glatter ut rynker for å bevare den ungdommelige skjønnheten på dette ømtålige området. Utviklet for kvinner i starten av 40-årsalderen som vil bevare den ungdommelige looken på hals og dekolletasje, eller kvinner i starten av 30-årsalderen som en forebyggende behandling. Den rike kremen er myk og etterlater et mykt, lett slør med en fløyelslignende, ikke-oljete finish. Delikate duftnoter av rose og camelia gir en umiddelbar følelse av velbehag.

Dermatologisk testet. Inneholder bl.a. uforsåpbart stoff av økologisk solsikke (fremmer syntesen av fibriller og elastin for å bevare hudens elastisitet), solsikkeauxiner (styrker fastheten i huden)l, ekstrakt fra økologisk kengurufot (forbedrer regenerering hos fibroblastene og gir fasthet), ekstrakt av økologisk mitracarpus (glatter ut rynker), økologisk havresukker (danner en film på huden for umiddelbart løftende effekt), ekstrakt av økologisk ørkendaddel (regulerer melaninproduksjonen), og anti-pollution complex (beskytter mot de skadelige effektene fra forurensning).

Bruk: Bruk morgen og/eller kveld. For å stimulere drenering og for å bevare den ungdommelige kvaliteten på hals og dekolletasje har Clarins utviklet en eksklusiv påføringsmetode: varm produktet mellom hendene og plasser høyre hånd på venstre side av halsen, med fingrene rett under øret, og press varsomt ned og jobb nedover til bystens øvre del. Gjenta samme øvelse på høyre siden med venstre hånd.

75 ml

  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    1078-745-0075

Gave på kjøpet

Ved kjøp av produkter fra Clarins for minst 799 kr medfølger denne gaven!

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter