Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 9 karakterer
0
0
0
3
6
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 uker siden

  Besatt

  Sliter med søvn. Jeg har fått etter søvn mangel enda mer svarte store poser under øynene. Leitet og leitet alt fra sminke til kremer til ja... kom over denne eneste som har funket. Og for og være helt sikker på at det ikke var noe bare jeg så, så smurte jeg kun på ene øyet. 2 ganger Den dagen og venninner så det med en gang så ille at det jeg ikke hadde smurt meg med lurte de på om var en blåveis😅 så alt i alt elsker dette og allerede kjøpt påfyll!
  4 liker
 • for 3 mnd siden

  Magisk

  Fantastisk øyekrem som gir mye fukt og reduserer tegn på trøtthet. Den magnetaplikatoren er fantastisk som avkjøler og reduserer øyeblikkelig blå poser under øynene. Anbefales #konkurranse
  3 liker

Clarins
Multi-Active
Yeux 15 ml

9 Vurderinger
465,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Dette er øyekremen som reduserer tegn på tretthet, myker fine linjer og rynker, og visker bort konsekvensene av en hektisk livsstil og mangel på søvn. Produktet har en applikator av cryo-metallic som gir en kjølig og forfriskende følelse.

Cream-gel tekstur, som er basert påsilicone elastogum, fyller og myker opp øyeområdet, som også får ny glans med en lysreflekterende pigmenter. Virker avslappende og mørke ringer og poser under øynene reduseres. Inneholder blant annet hestekastanje (reduserer mørke sirkler), koffein (beroligende) og tistelekstrakt (antioksidant og beskytter).

15ml

 • Kategori:Øyekrem
 • Artikelnummer:
  1078-603-0015

Gave på kjøpet

Ved kjøp av produkter fra Clarins for minst 799 kr medfølger denne gaven!

Vanligvis kjøpt sammen

1.140,-
1.159,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter