Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Clarins
My Clarins Clear-Out Stick+Mask Blackhead Expert 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
271,20Anb. pris 339,-
Fri frakt, kan sendes omgående

2-i-1 [stick + mask]-produkt som fjerner hudormer og gjør huden myk, glatt og klar, selv på nært hold! Utviklet først og fremst til kvinner under 30 som ønsker et målrettet produkt mot hudormer. Teksturen på stiften: grønn, myk viskelærlignende med en fløyelsfølelse. Teksturen på masken: grønn, kremet maske som føles oppfriskende. Trippel virkning: Eksfolierer (tamarind pulp-syrer i masken + eksfolierende partikler i stiften), Reduserer sebum (mjødurt-ekstrakt i masken og økologisk jordbærtre-ekstrakt i stiften), Reduserer urenheter (grønn leire + bambuspudder + moringaekstrakt i stift og maske).

Umiddelbart resultat: mindre synlige hudormer og huden er ren, glatt og myk. Resultat på litt lengre sikt: glansen er synlig redusert og porene ikke lenger tette.

Bruk: Bruk 1 gang i uken på godt rengjort hud. Påfør stiften på fuktig hud på T-sonen (panne, nese og hake), eksfolier og skyll av med vann før du tørker huden. Tørk av stiften med mykt papir etter bruk. Påfør deretter et tykt lag av masken på hele ansiktet på tørr hud, unngå øyeområdet. La sitte i 5-10 minutter, skyll deretter med vann.

50 ml

Gave på kjøpet

Kjøp profesjonell hudpleie for minst 1200 kr og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

459,20
554,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter