Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 7 karakterer
1
1
1
1
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 8 mnd siden

  Veldig bra

  Denne ga huden min mer fukt og de tørre stedene i ansiktet ble borte #konkurranse
  2 liker
 • for 2 uker siden

  Godt produkt

  God og behagelig lukt på produktet, gir godt med fukt, men ikke like mye som Re-Boost. God konsistens, og den irriterer ikke huden. Man blir hverken rød eller får kviser av den.

  Hudtype: kombinert, litt sensitiv.

  #konkurranse
  2 liker

Clarins
Myclarins Re-Charge Relaxing Sleep Mask 50 ml

7 Vurderinger
299,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30. Serien tilbyr huden det beste fra naturen for å være så helsebringende som mulig: den gir umiddelbart det som er "sunt" og "godt" samtidig som den fjerner alt det "dårlige". Ikke mer, ikke mindre.

RE-CHARGE Relaxing Sleep Mask All skin types er pleie for natten som med sin silkeaktige gelétekstur fyller på og "lader" huden for å se vakrere ut på morgenen.

Veganvennlig og ca 93% av ingrediensene har naturlig opprinnelse. Duften har en diskret og flyktig note av sjasmin. Dermatologisk testet.

Inneholder blant annet økologisk kokosvann (styrker transportkanalene for å forbedre leveringen av næring til cellene), Alperoseekstrakt (beskytter og stimulerer lysosomaktiviteten for å forbedre celleavgiftning), Fikenekstrakt (fremmer hudens fuktnivå), Acerolafrøekstrakt (forbedrer hudens glød), Huan qi-ekstrakt (beskytter mot oksidativt stress og fremmer cellens renseprosess), Anti-pollution complex - borremynte, nipplewort, furcellaria - (beskytter mot de skadelige effektene av forurensninger både utendørs og i hjemmet).

Bruk: Påfør hver kveld på godt rengjort ansikt og hals eller som en nattmaske 1-3 ganger i uken. Varm opp produktet i hendene for å få det kroppstemperert, og dermed hjelpe absorberingen. Fordel produktet med håndflatene på ansikt og hals, jobb fra midten og ut mot sidene. Påfør deretter med pressende bevegelser, fortsatt fra ansiktets midt og utover, for å unngå å dra i huden og for å fremme dreneringen, og på den måten hjelpe til med å bevare de ungdommelige trekkene.

50ml

Vanligvis kjøpt sammen

416,50
585,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter