1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 21 karakterer
0
2
2
3
14
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Naturlig glød

  Denne er fantastisk. Den er for det første "trygg" siden den ikke gir deg en dramatisk forandring i brunfarge. Du kan ta flere eller mindre dråper om du ønsker en det anbefalte på pakken, jeg ville likevel ikke tatt flere enn 4 (anbefalt 3) om man fortsatt ønsker et naturlig resultat. Du blander den inn med fuktighetskremen, tar den på før du legger deg og våkner med en fin glød i ansikter. Skjolder ikke.
  2 liker

Clarins
Radiance Plus Golden Glow Booster For face 15 ml

21 Vurderinger
285,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Radiance Plus Golden Glow Booster fra Clarins er et revolusjonerende selvbruningsprodukt som gir skreddersydde resultater! Den består av konsentrerte selvbruningsdråper som du blander med ditt vanlige hudpleieprodukt fra Clarins (ikke serum) for en naturlig brunfarge året rundt. Det er lett å bruke og gir jevne resultater og fukter huden uten å produsere en ubehagelig lukt. Bland tre dråper daglig med valgfri dag-/nattkrem inntil du får ønsket resultat (ca en uke). Deretter 2 dråper hver eller annenhver dag for å opprettholde brunfargen. Inneholder blant annet DHA + Erythrulose (gir naturlig og langvarig farge) og Aloe Vera (gir huden komfort og fuktighet). Bruk: Trykk forsiktig bunnen av Radiance-Plus Golden Glow Booster, bland 2-3 dråper med fuktighetskremen i håndflaten. Påfør med lette bevegelser fra midten av ansiktet opp mot ørene. Vask hendene etter påføring. Obs! Ikke bruk produktet alene!

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1078-623-0015

Vanligvis kjøpt sammen

402,-
714,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020