Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Clarins Skin Illusion Spf 15 115 Cognac

1 Vurderinger
349,-Anb. pris 395,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Skin Illusion foundation er en skikkelig radiance-booster. Med en ny kombinasjon av pigment og nærende oljer gir den effekten av et tynt slør på huden og skaper en fjærlett serumtekstur som føles fresh og smidig. Huden blir jevn, full av glød og ujevnheter i huden reduseres optisk, for en naturlig, strålende og feilfri look. Enkel å dosere dråpe for dråpe takket være den smarte pipett-applikatoren.

Resultat: En jevnere og mer glødende hudtone og hud som utstråler en naturlig look. Inneholder blant annet Red jania (fremmer en "gjennomsiktig" hud), Mariatistel (gir næring og komfort), Økologisk leaf of life (fremmer hudens naturlige fuktighetsgivning) og SPF 15 og Anti-pollution complex (gir beskyttelse mot UV-stråler, forurensninger og frie radikaler).

Bruk: Ta en liten mengde foundation på fingertuppene. Påfør med lette bevegelser over ansiktet fra midten og ut mot sidene. Plasser deretter begge hendene over ansiktet og press håndflatene lett over huden fra midten og ut mot sidene for å fiksere. Kan også påføres med sminkesvamp eller foundationpensel.

30ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018