Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Clarisonic
Alpha FIT

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Serien FIT har de mest kompakte og letthåndterlige rengjøringsbørstene i Clarisonic-familien. Alpha er en variant der børsten er spesifikt designet for mannlig hud, som har en annen struktur enn kvinners. Den forenkler barberingen, da den mykner opp hårståene og forebygger på den måten irritasjon.

Clarisonic masserer og rengjør huden skånsomt gjennom å fjerne urenheter fra porene og fine linjer. Børsten er 100% vanntett og kan brukes i badet eller i dusjen, og gir opp til seks ganger så bra rengjøring sammenlignet med manuell rengjøring. Dette innebærer i sin tur bedre opptak og absorpsjon av hudpleieprodukter.

Modellen Alpha FIT bruker du, i likhet med de andre Clarisonic-børstene, sammen med din vanlige ansiktsrengjøring. Den har to hastighetsnivåer der den første er innstilt på 60 sekunder og er tenkt til å brukes på nybarbert hud eller som en vanlig daglig rengjøring. Steg 2 er en 80 sekunders mer kraftig rengjøring der du kjenner at det trengs. Perfekt som et forberedende steg innen barbering! Husk å lade Clarisonic Alpha fit 18 timer innen førstegangsbruk.

Innhold:
1 stk Alpha FIT Men's Facial Cleansing-apparat
1 stk ladningsstasjon med USB-ledning
1 stk Men's Daily Cleanse børstehode
1 stk Alpha Cleanser til ansiktet, 30 ml.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter