Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

CND
Vinylux
Crystal Alchemy
Sassy Sapphire #332

Bli den første til å vurdere dette produktet
155,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Lyko
Nail Polish Remover30 ml
22,50Anb. pris 25,-

Dyp, mørk, skinnende blå med skimmer og metallisk effekt. Denne fargen er et iøynefallende valg for den som tør å skille seg ut.

CND introduserer en Limited Edition-kolleksjon med krystallinspirerte toner. Crystal Alchemy tilbyr et luksuriøst utvalg av farger inspirerte av verdifulle juveler med glitter og skimmer, perfekt for sesongens alle fester. Denne fortryllende kolleksjonen feirer de mange aspektene av en persons personlighet, uansett om den er elegant, lidenskapelig eller livfull. Kolleksjonen tilbyr fem perlemorlignende toner, alt fra myke og feminine Lovely Quartz til tøffe og rebelske Rebellious Ruby. Kolleksjonen, som kommer både som CND Vinylux Long Wear Polish og CND SHELLAC Gel Polish, kombinerer det klassiske med det elegante for at alle skal få feire sitt indre glitter.

CND Crystal Alchemy introduserer en ekstra touch av eleganse og blendende skimmer. Kolleksjonen viser opp den unike, feilfrie neglelooken som løfter og gjenspeiler kundens personlighet.

  • Kategori:Neglelakk
  • Artikelnummer:
    2085-122-0004

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter