2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.4

Basert på 11 karakterer
3
1
1
1
5
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme negative
  for 11 mnd siden

  Farge

  Fargen stemmer dårlig med bilde på weben😟
  3 liker

CND
Vinylux
Secret Diary 323

11 Vurderinger
145,-

Velg nyanse

Kald, dyp orkidélilla. En herlig lilla farge for en sofistikert look på neglene i høst og vinter. Dette er en perfekt dyp farge å ha på neglene en kald og grå sesong.

CND Vinylux™ Polish er et nytt revolusjonerende lakksystem som sikrer opptil en ukes glansfull holdbarhet, uten striper eller flassing, når den brukes sammen med CND Vinylux™ Weekly Top Coat. Med dens nye banebrytende formel oppnås maksimalt feste, noe som gjør tradisjonell underlakk overflødig. CND Vinylux™ Polish påføres rett på neglen, holder i opptil en uke og tørker på bare 8,5 minutter. Inneholder ikke formaldehyd, formaldehydresin, toluen eller dibutyl ftalater.

Bruk:

 1. Vask hendene. For optimalt feste bør neglene rengjøres med Scrub Fresh som fjerner olje og urenheter fra neglens overflate. Vær ekstra grundig langs sidene og rundt neglebåndet.
 2. Rist CND Vinylux™ Polish og Weekly Top Coat godt i 30 sekunder. (Husk at du ikke skal bruke underlakk når du bruker Vinylux™, da dette er innebygd i den fargede lakken). Vinylux™ tørker mye raskere enn tradisjonelle neglelakker, det er derfor viktig at du prøver å bruke 3-4 tynne strøk per negl når du påfører lakken.
 3. Du unngår striper ved å legge penselen horisontalt med neglen når du lakker. Påfør den fargede lakken i 2 tynne lag. Fargen trenger ikke å dekke helt etter det første laget. Det andre laget er det laget som gir full dekning og jevn pigmentering. For å unngå at lakken flasser av fremme er det viktig at du forsegler sidene og neglens front grundig med hvert lag.
 4. For opptil 7 dagers holdbarhet, avslutt med å påføre CND Vinylux™ Weekly Top Coat og husk å nøye forsegle sidene og neglens front.
 • Kategori:Neglelakk
 • Artikelnummer:
  2085-100-0658

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020