Cocoa Brown

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 69 karakterer
2
8
3
16
40
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Billig og kjempefin selvbrunings mousse.

  Nå har jeg prøvd moussen og den er kjempefin hvis man påfører riktig og tørker av med en våt klut etter 3 - 4 timer. Tar man bare moussen rett fra flasken og i ansiktet så blir det bare skjolder. For da tørker den før du får smurt den ut i hele ansiktet. Jeg bruker en tykk kost, og sprayer moussen på selvbruningsvotten, dytter kosten oppi moussen og tar i pannen først, så på kinnbena også resten av ansiktet og halsen. Og får kjempefint resultat. Har brukt dyre selvbruningskremer i snart 20 år. Men denne er nok den beste og billig i tillegg. Tommel opp og 6 stjerner.
  3 liker
 • for 4 mnd siden

  Väldigt prisvärt!

  Ger fin jämn brunfärg, jag är supernöjd!
  3 liker

Cocoa Brown
1 Hour Tan Dark 150 ml

69 Vurderinger
115,-Anb. pris 139,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Application Mitt
50,-Ord. pris 55,-

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark
Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark er et nytt selvbruningsprodukt fra Marissa Carter, utviklet etter at kundene etterspurte en mørkere variant av den prisbelønnede Cocoa Brown 1 Hour Tan.Brunfargen blir lysere eller mørkere avhengig av hvor lenge du lar produktet virke før du dusjer.
1 time = bronsetone
2 timer = sjokoladebrun
3 timer = dyp brunfarge
Hvorfor er 1 Hour Tan så fantastisk?

 • Den eksklusive moussen glir over huden og gjør den velduftende med gardenia fra Tahiti. Glem den gamle duften av selvbruning!
 • Cocoa Brown-moussen er lett, hurtigtørkende, blir ikke seig og gir raskt et jevnt resultat. Nå slipper du å ødelegge sengetøyet med selvbruning.
 • Hurtigvirkende ingredienser gir deg brunfargen raskt, og hvor dyp den blir avhenger av hvor lenge den får virke før du dusjer

Anbefalt bruk:Først eksfolieres huden med Cocoa Brown Tough Stuff i dagene før selvbruningen og tilføres fuktighet gjennom Chocolate Whip Oil-Free Body Moisturiser.

Vanligvis kjøpt sammen

170,-
308,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019