Cocoa Brown

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2.7

Basert på 12 karakterer
3
4
1
2
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cocoa Brown
Chocolate Whip Oil Free Body 75 ml

12 Vurderinger
79,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Cocoa Brown Chocolate Whip Body Lotion bevarer brunfargen samtidig som huden blir myk og glatt. Ved å bruke Chocolate Whip som et supplement til selvbruningen sørger du for at brunfargen falmer jevnt og langsomt. De fleste fuktighetskremene på markedet inneholder olje som fører til at brunfargen falmer ujevnt. Selvbruningsmousse, som Cocoa Brown, er vanligvis vannbaserte, og vann og olje kan ikke blandes sammen.

Fuktighetskremen virker pleiende og bevarer Cocoa Brown-brunfargen. Chocolate Whip inneholder pantenol og er velegnet til kvisete hud siden den åpner opp porene. Den danner en beskyttelsesbarriere på hudoverflaten som verner mot slitasje fra omgivelsene. I tillegg er den beriket med E-vitamin som reduserer strekkmerker, aldersflekker og gjør huden mer motstandsdyktig. Den flotte fuktighetskremen inneholder duften av gardenia fra Tahiti blandet med litt kakao. Slik blir huden både velduftende og vakker.

75ml

Vanligvis kjøpt sammen

158,-
543,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019