1 Kundebilde
Cocoa Brown

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 12 karakterer
2
0
4
1
5
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cocoa Brown
Golden Goddess Ice 50ml Oil

12 Vurderinger
155,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Coco Brown by Marissa Carter har slippet enda et tillegg til sen stadig voksende og prisbelønte Cocoa Brown sortimentet. Den nye Golden Goddess oil er en tørr skinnende kroppsolje laget for å gi en lysende glød og forbedre din Cocoa Brown Tan.

Cocoa Brown by Marissa Carter Golden Goddess Shimmering Dry Body Oil lager en silkemyk overflate med et ekstra lag av skimmer. Perfekt til å fremheve dine beste egenskaper og skape en oppsiktsvekkende glødene hud.

Bruk:

Bruk Golden Goddess Oil på den kroppsdelen som du vil fremheve og belyse, på kinnben, nøkkelbenet og ned på fremsiden av leggene. Golden Goddess Oil er perfekt for å ha på over 1 HOUR TAN for og legge en touch av glamour på din look.

Perfekt til og med for de som ikke bruker selvbruning da Golden Goddess også kan brukes alene for å lage en effekt med skimmer og glans på huden.

50ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter