Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Collistar
Anti-Stretch Marks Concentrate 150 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
295,-

Strekkmerker er et vanlig estetisk problem og ikke bare i den kvinnelige verden. De forårsakes av at det oppstår forandringer i huden som fremtrer i form av striper på spesifikke deler av kroppen: rumpe, lår, hofter, mage og bryst.

Collistar møter dette behovet med Pure Actives serien med et nytt produkt: PURE ACTIVES ANTI-STRETCH MARKS CONCENTRATE med ELASTIN + HYALURONIC ACID + COLLAGEN.

For en målrettet effekt inneholder produktet hyaluronsyre med en høy molekylvekt spesifikt for en fuktighetsgivende og utglattende effekt på hudens overflate. Konsentratet inneholder også fragment av hyaluronsyre som kan virke på dypet, øke hudens motstandskraft og kompakthet. Kollagen støtter huden, styrker hudens vev og hjelper til med å motvirke at huden mister elastisitet og spenst, forebygger at huden mister spenst og at strekkmerker oppstår. Elastin er hovedkomponenten av de elastiske fibrene i bindevevet. For å fremme leveransen i hudens vev og optimere effektiviteten av behandlingen er disse aktive ingrediensene inkluderte i en spesielt nærende og spenstgivende matrise basert på søtmandelolje, sheasmør og jojobavoks som etterlater huden myk, smidig og glatt. Inneholder også E-vitamin, en aktiv antioksidant, som beskytter mot skade forårsaket av frie radikaler.

Konsentratet har en dobbeltvirkende effekt: Forebyggende og reparerende. Gjør huden fastere, mer kompakt og styrker vevet, forebygger strekkmerker, reduserer eksisterende strekkmerker samt reduserer strekkmerkenes farge. Klinisk beviste resultater.

150ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019