58 Kundebilder
ColourB4

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 89 karakterer
14
5
8
19
43
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  meget fornøyd

  Jeg farger normalt håret mitt sort og har perioder der jeg vil være blond og da er denne første steget. Den gjør håret mitt brunt etter 1 behandling, etter 2 er det veldig oransje. Deretter bleker jeg håret. Den eneste ulempen er at om du kun bruker denne så KAN håret bli mørkere og mørkere igjen noen dager etter denne er brukt. Men jeg er svært fornøyd med dette produktet.
  2 liker
 • for 3 uker siden

  Antall?

  Hei:) Jeg lurer på om det er slik som med hårfarge (hvertfall hjemmefarget) at det lønner seg med to pakker om man har lengre/tykt hår?
  Liker
 • for 1 mnd siden

  Helt rå!

  Av alle hårfargefjerninger som finnes er denne den aller beste! Den lukter ikke akkurat friskt, men den funker bra og ødelegger ikke håret. Perfekt for de som endrer hårfarge ofte!
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Avfarging

  Hei.
  Har tidligere brukt colorless max effekt 3 ganger, men håret er fortsatt veldig Orange...kan man bruke collorB4 en runde uten å ødelegge håret? 😅
  Liker
  • Frisør på Lyko
   for 4 mnd siden
   Hei Veronica! Hvis du har brukt den 3 ganger og du fremdeles ikke føler deg lys nok, er det sannsynligvis en blekemiddel du trenger å bruke eller et mørkere fargetone for å dempe de varme nyansene.
   Liker
 • for 8 mnd siden

  Bruk

  Kan dette brukes på slit/tørt og skadet hår? Og er det bleking i det?
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 8 mnd siden
   Hej Silja
   En avfärgning är en lättare blekning, så även denna sliter och skadar håret en del. Du kan använda produkten om håret är skadat, men jag skulle nog rekommendera att du avvaktar ett tag och bygger upp håret innan du använder avfärgningen. Vill du ändå testa på en gång, så är det viktigt att du tar hand om håret efteråt :)
   Liker
 • for 10 mnd siden

  All farge er ute etter andre boks

  Jeg har opprinnelig mellomblondt hår, men har farget det mørkt tre ganger. Jeg har ved alle tilfeller farget håret hjemme, og gått fra lyst til helt mørkebrunt hår. Nå som det nærmer seg sommer ønsket jeg min blonde farge tilbake, og testet derfor ColourB4. Første gangen gikk jeg fra helt mørkebrunt hår til lysebrunt. Jeg kjøpte enda en pakke og brukte denne ca en uke etter den første. Nå er håret mitt helt blondt igjen, med noe rødskjær. Men jeg satser på at rødskjæret forsvinner med en god blå/lillashampoo. Produktet har ikke skadet håret mitt, og har fungert mye bedre enn jeg hadde trodd. Det er mange som kommenterer at det lukter råttent egg, og det kan jeg si meg enig i, men lukten forsvinner etter andre vask, så dette plager ikke meg så mye. Så ColourB4 kan virkelig anbefales!
  2 liker

ColourB4
Haircolour Remover Extra Strenght 180 ml

89 Vurderinger
145,-Anb. pris 179,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Hair Colour Remover Extra fra Colour B4 er en avfarging som fjerner mørke farger samt flere lag av farge, enkelt hjemme. Det er bare å påføre produktet, vente og skylle så har du en lys farge. Håravfargingen vil fjerne den fargede hårfargen og gå tilbake til din naturlige hårfarge.

Bruk: Les instruksjonene nøye før bruk.

 1. Bland flaske A med flaske B og rist i 60 sekunder. Bruk gjerne plasthansker under denne behandlingen.
 2. Del inn håret i fire seksjoner og jobb underifra. Fordel produktet ut i hele håret.
 3. Begynn med å jobbe fra røttene til tuppene på håret. Etter at du er ferdig sett plast rundt håret.
 4. La produktet være inne i 60 minutter og skyll håret i 5-10 minutter i varmt vann.
 5. Etter at du har skylt håret påfører du flaske C i håret som en vanlig sjampo og skyll ut i 5 minutter. Gjenta 1 gang til.
 • Kategori:Avfarging
 • Artikelnummer:
  2263-101-0001

Vanligvis kjøpt sammen

260,-
279,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020