7 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.2

Basert på 13 karakterer
4
1
1
3
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Genial

  Denne er genial. Lukta er ikke så genial, men uansett verdt det! Og til dere som sier det lukter dritt av håret lenge etterpå; Har dere huska å skylle grundig og lenge nok? Håret mitt lukter ikke etter behandling. Brukt den 3 ganger nå. 👋 Veldig nøgd med hvordan den tar vekk rødfargen.
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 13 mnd siden

  Jæææævlig*

  Lukter jævlig.. håret mitt lukter fortsatt råtne egg.. og er over 1 månede siden jeg bruke den :(((
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Dårlig

  Jeg brukte denne til mitt hår som var farget med en semi-permanent farge. Følgte bruksanvisningen 100%, men ingen farge kom ut etter 45 min. Skla ikke kjøpes igjen.
  1 liker
 • for 4 mnd siden

  Gjør jobben til en grei pris!

  Jeg har brukt denne fast siden den ble lansert og søstermerket ColorB4 ihvertfall i 7 år. Jeg farger håret i alle farger ganske ofte og denne gjør jobben helt greit. Så jeg har brukt denne på både permanente og semi-permanente farger.

  Mange som kommenterer på at den lukter vondt og ja, det gjør den jo. Men den er super i fjerning av farge og gir et varig resultat hver gang jeg bruker den! :)
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Lukter vondt, men fungerer bra!

  Jeg har bleket hår med mørk ettervekst, jeg har brukt directions semipermanent hårfarge. Jeg skal bytte farge og har dårlig tålmodighet så jeg bestemte meg for å prøve ut denne. Den lukter stramt, råtne egg, men jeg merker ikke noe av lukten nå, dagen etter. Den har tatt vekk mesteparten av fargen, og har nå en veldig levelig blond farge på håret, den lysnet og etterveksten min litt. Den tok ikke all lillafargen som er innerst mot hodet på toppen, men det kan også være pga slurvete påføring eller ujevn varmefordeling. Det er en greit hard prosess for håret, så anbefaler hårserum etter, men det er ikke verre en bleking.
  2 liker

Colourless
Haircolour Remover Max Condition

13 Vurderinger
145,-Anb. pris 179,-
Colourless Max Condition er en håravfarging som på en effektiv måte fjerner permanente og semipermanente hårfarger. Beriket med arganolje og keratin som pleier og styrker skadet hår. En smidig og enkel måte å få bort uønsket farge på.
 • Kategori:Avfarging
 • Artikelnummer:
  2264-101-0001

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020