7 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.2

Basert på 10 karakterer
3
1
1
1
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  i dag 07:45

  Gjør jobben til en grei pris!

  Jeg har brukt denne fast siden den ble lansert og søstermerket ColorB4 ihvertfall i 7 år. Jeg farger håret i alle farger ganske ofte og denne gjør jobben helt greit. Så jeg har brukt denne på både permanente og semi-permanente farger.

  Mange som kommenterer på at den lukter vondt og ja, det gjør den jo. Men den er super i fjerning av farge og gir et varig resultat hver gang jeg bruker den! :)
  2 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 8 mnd siden

  Jæææævlig*

  Lukter jævlig.. håret mitt lukter fortsatt råtne egg.. og er over 1 månede siden jeg bruke den :(((
  2 liker
 • for 6 dager siden

  Lukter vondt, men fungerer bra!

  Jeg har bleket hår med mørk ettervekst, jeg har brukt directions semipermanent hårfarge. Jeg skal bytte farge og har dårlig tålmodighet så jeg bestemte meg for å prøve ut denne. Den lukter stramt, råtne egg, men jeg merker ikke noe av lukten nå, dagen etter. Den har tatt vekk mesteparten av fargen, og har nå en veldig levelig blond farge på håret, den lysnet og etterveksten min litt. Den tok ikke all lillafargen som er innerst mot hodet på toppen, men det kan også være pga slurvete påføring eller ujevn varmefordeling. Det er en greit hard prosess for håret, så anbefaler hårserum etter, men det er ikke verre en bleking.
  2 liker

Colourless
Haircolour Remover Max Condition

10 Vurderinger
139,-Anb. pris 169,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Colourless Max Condition er en håravfarging som på en effektiv måte fjerner permanente og semipermanente hårfarger. Beriket med arganolje og keratin som pleier og styrker skadet hår. En smidig og enkel måte å få bort uønsket farge på.
 • Kategori:Avfarging
 • Artikelnummer:
  2264-101-0001

Vanligvis kjøpt sammen

224,-
333,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019