Cool Derma

Bak Cool Derma Company står en autorisert hudterapeut med mer enn 20 års erfaring av daglig kontakt med kunder. Cool Derma Company har i dag en hudpleieklinikk og med egenutviklet, svenskprodusert hudpleie. Vi tilbyr hudpleie for alle aldre, hudtyper og etnisiteter. Huden er kroppens aller største organ og derfor lager vi produkter for organhelse og organpleie og ikke først og fremst skjønnhetspleie. Den første serien Skinfitness collection er veganske høykvalitative produkter produserte i Sverige i en bærekraftig prosess fra valg av ingredienser til ferdig produkt.

Produktene består av unike formuleringer og i samarbeid med den svenske eliten innen hudpleie er de utviklet i Sverige. Serien Skinfitness er en del av non gender skin care generation som passer alle i husholdningen. De er utviklede for uren hud men passer like godt for moden hud. Høyklasses AHA-/BHA-produkter for den som trenger en “reset button” for å få huden i balanse. 2 i 1 produkter med resultatrettede ingredienser som effektivt jobber på urenheter uten å tørke ut huden!

7 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter