Cover FX

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 1 karakter
0
0
0
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cover FX
Custom Cover Drops - N120

1 Vurderinger
295,-Anb. pris 435,-30
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Custom Cover Drops er dråper med konsentrert pigment som lar deg skreddersy din egen foundation ved hjelp av noen av dine favorittprodukter og i tillegg kunne kontrollere dekningsgraden.

Custom Cover Drops kan blandes med hvilken flytende formula som helst: fuktighetsgivende kremer, serum, oljer, primers, foundations og fargede dagkremer. Disse revolusjonerende dråpene inneholder "Flash Fusion Technology™ formula", så fort du tar en dråpe dunster formulaen bort og igjen blir bare rent pigment, hvilket gjør at du uhindret kan blande til ditt favorittprodukt i håndflaten.

Pigmentene er belagt med Lecithin, som biokjemisk ligner huden vår, for å sikre at det skal bli en perfekt blanding og hjelpe til slik at det blir en jevn påføring. Det er så enkelt! Bare ta litt av ditt vanlige hudpleieprodukt i håndflaten, DRYPP i Custom Cover Drops, BLANDE sammen produktene med fingertuppene og SKAP din egne perfekte foundation med akkurat passe dekning (for deg), alt fra lett til full dekning!

Med Custom Cover Drops er du kun noen dråper unna den perfekte dekningen!

15ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019