Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Cover FX Custom Cover Drops - P50

Bli den første til å vurdere dette produktet
367,20Anb. pris 459,-
Sendes innen 1-4 dager

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Custom Cover Drops er dråper med konsentrert pigment som lar deg skreddersy din egen foundation ved hjelp av noen av dine favorittprodukter og i tillegg kunne kontrollere dekningsgraden.

Custom Cover Drops kan blandes med hvilken flytende formula som helst: fuktighetsgivende kremer, serum, oljer, primers, foundations og fargede dagkremer. Disse revolusjonerende dråpene inneholder "Flash Fusion Technology™ formula", så fort du tar en dråpe dunster formulaen bort og igjen blir bare rent pigment, hvilket gjør at du uhindret kan blande til ditt favorittprodukt i håndflaten.

Pigmentene er belagt med Lecithin, som biokjemisk ligner huden vår, for å sikre at det skal bli en perfekt blanding og hjelpe til slik at det blir en jevn påføring. Det er så enkelt! Bare ta litt av ditt vanlige hudpleieprodukt i håndflaten, DRYPP i Custom Cover Drops, BLANDE sammen produktene med fingertuppene og SKAP din egne perfekte foundation med akkurat passe dekning (for deg), alt fra lett til full dekning!

Med Custom Cover Drops er du kun noen dråper unna den perfekte dekningen!

15ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018