Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cremorlab
Crermorlab Spa et Cremor Thalasso Foam 120 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
239,-
Beskrivelse
Ingredienser

En dyptrengjørende og balanserende ansiktsrens basert på T.E.N termalvann og marine ekstrakter som detoxer huden for smuss, forurensninger og sminke uten å tørke ut. Ekstrakt av alger og kelp er rike på vitaminer og mineraler og mykgjør huden samtidig som de regulerer produksjonen av sebum.

Grønn leire absorberer fettbasert smuss og rengjør porene på dypet mens havsalt virker mildt eksfolierende for å fjerne døde hudceller og virker også antibakterielt. Den unike formulaen gjør at Spa et Cremor Thalasso Foam danner et seigt, fyldig skum som effektivt løser opp sminke og smuss samtidig som den etterlater huden myk og smidig etterpå.

Passer normal til fetere hudtyper.

Bruk: Ta en liten mengde og tilsett litt vann for å massere opp et rikt skum mellom håndflatene til de små saltkornene smelter. Masser deretter skånsomt skummet i ansiktet for å rengjøre huden. Skyll godt av med lunkent vann og følg opp med ansiktsvann, serum og fuktighetskrem.

120ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019