Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cremorlab
Starter kit GWP (TEN Mineral Treatment Essence + FreshWater Gel) 25 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
79,-
Dette produktet er en del av en kampanje, og kan ikke kjøpes separat
Beskrivelse
Ingredienser

Gave ved kjøp over 400 kr.

TEN Mineral Treatment Essence 15 ml + Fresh Water Gel 10 ml

T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence er Cremorlabs bestselger og har oppnådd kultstatus innen K-Beauty. Hovedingrediensen er Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler som virker fuktighetsgivende og revitaliserende for huden. Essensen tilfører fuktighet på dypet, samtidig som den forbedrer hudens tekstur og utseendet på porer, gjenoppretter fuktighetsbalansen og gir en jevnere hudtone. Blomsterekstrakt, niacinamide og adenosin klarner opp pigmentering og virker anti-aging. Ved regelmessig bruk kommer huden til å bli mer spenstig, få en finere tekstur og mer glød.

Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Bruk: Påfør på rengjort hud etter ansiktsvann. Ta litt av essensen og klapp forsiktig inn i hele ansiktet til den er helt absorbert. Følg opp med serum og fuktighetskrem. Denne essensen egner seg også for den populære "7 skin method", en hudpleietrend fra Korea som går ut på at man klapper inn produktet i 7 omganger, man tar altså litt om gangen og klapper inn i huden til det er helt absorbert og gjentar dette 7 ganger. På denne måten lukker du inn maksimalt med fukt i huden, perfekt å unne seg når huden trenger ekstra fukt.

Fresh Water Gel er en intensivt fuktighetsgivende, men samtidig veldig lettvektig krem i gelkonsistens. Kremen absorberes raskt av huden uten å etterlate spor etter seg, samtidig som huden kjennes mettet på fuktighet. Fresh Water Gel inneholder Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler, som har en fuktighetsgivende og helbredende effekt på huden. Olje av bulgarsk rose, ekstrakt av grønn te, lakrisrot og lavendel, har en beroligende effekt på irritert og sensitiv hud.

Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Bruk: Klapp forsiktig litt produkt inn i huden (etter toner, essens og serum) som siste steg i hudpleierutinen.

  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    2182-125-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020