Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Cremorlab T.E.N. Cremor O2 Bubble Energizing Mask 100g

Bli den første til å vurdere dette produktet
332,-Anb. pris 415,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En skummende maske med kullsyrebobler og Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som tilfører fuktighet og rengjør for å revitalisere huden og gi den fin glød.

T.E.N. termalvann som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler, som sammen med hyaluronsyre gir fuktighet på dypet og virker anti-aging.

Ekstrakt av acai og acerola er rike på antioksidanter og beskytter hudcellene fra skader fra frie radikaler. Appelsin og sitronskallekstrakt virker for å klarne opp pigmentflekker og gi en jevnere hudtone samtidig som den toner porene.

Denne boblende ansiktsmasken virker gjennom kullsyren som løser opp urenheter i huden og rengjør porene på dypet mens ekstrakt av eple gir en skånsom eksfoliering.

Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Bruk:

Fukt ansiktet med vann og ta 1-2 pumpetrykk og masser mellom hendene til produktet skummer opp. Påfør et jevnt lag av skummet på hele ansiktet (unngå munn- og øyeområdet) og la virke i ca. 5 minutter til bobler dannes. Masser da ansiktet forsiktig med fingrene og skyll deretter av skummet med lunkent vann. Følg opp med essens, serum og fuktighetskrem.

100g

Cremorlab

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2018