Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cremorlab
T.E.N.
Cremor O2 Bubble Energizing Mask 100 g

Bli den første til å vurdere dette produktet
409,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En skummende maske med kullsyrebobler og Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som tilfører fuktighet og rengjør for å revitalisere huden og gi den fin glød.

T.E.N. termalvann som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler, som sammen med hyaluronsyre gir fuktighet på dypet og virker anti-aging.

Ekstrakt av acai og acerola er rike på antioksidanter og beskytter hudcellene fra skader fra frie radikaler. Appelsin og sitronskallekstrakt virker for å klarne opp pigmentflekker og gi en jevnere hudtone samtidig som den toner porene.

Denne boblende ansiktsmasken virker gjennom kullsyren som løser opp urenheter i huden og rengjør porene på dypet mens ekstrakt av eple gir en skånsom eksfoliering.

Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Bruk:

Fukt ansiktet med vann og ta 1-2 pumpetrykk og masser mellom hendene til produktet skummer opp. Påfør et jevnt lag av skummet på hele ansiktet (unngå munn- og øyeområdet) og la virke i ca. 5 minutter til bobler dannes. Masser da ansiktet forsiktig med fingrene og skyll deretter av skummet med lunkent vann. Følg opp med essens, serum og fuktighetskrem.

100g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019