1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.9

Basert på 8 karakterer
1
0
2
1
4
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Davines
Alchemic
Conditioner Silver 250 ml

8 Vurderinger
329,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Davines Alchemic Conditioner Silver er en fargeforsterkende balsam spesielt utviklet for blondt og hvitt hår som vil fremheve hårfargen og nøytralisere gule toner. Det er en kondisjonerende krem som kompletterer Alchemic Shampoo Silver da den opprettholder fargens intensitet og glans samt holder håret fuktighetsrikt og sunt.

Inneholder 98% nedbrytbare ingredienser hvor 95% er av naturlig opprinnelse.

Formulaen inneholder destillerte, rene fargepigmenter som forsterker og bevarer kalde blonde og hvite toner samtidig som de eliminerer kjedelige matte og gylne toner. Hydrolysert melkeprotein pleier håret og motvirker splittede tupper, mens kondisjonerende stoffer spesielt for farget hår beskytter og mykgjør håret samt gir det en strålende glans. Nøytraliserer gule toner forårsaket av for eksempel soleksponering, miljøfaktorer og avfarging. pH-verdi: 4,8.

Bruk: Påfør en liten mengde i fuktig hår etter sjamponering med Alchemic Shampoo Silver. Gre gjennom håret slik at balsamen spres jevnt fra rot til tupp. La balsamen sitte i 5-8 minutter, og skyll deretter godt.

250ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    2131-212-0250

Vanligvis kjøpt sammen

1.138,-
579,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019