1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 58 karakterer
4
2
8
11
33
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Super!

  Jeg elsker denne såpen og er så glad for at jeg gav den et forsøk.
  Er sensitiv, så jeg har slitt med å finne et produkt som er skånsomt og ikke tørker ut huden der nede. Har prøvd mange forskjellige såper, men her ofte kjent en litt brennende følelse ved bruk. Men med denne såpen har jeg ikke merket noe ubehag.
  Den skummer godt og er drøy i bruk.
  Føler meg fresh og den dufter av deilig kokos - men ikke på en kvalmende måte.
  Anbefaler å teste ut!
  #konkurranse
  2 liker

DeoDoc
Fresh Coconut
Intimtvål 100 ml

58 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

DeoDocs legeutviklede intimsåpe er velduftende og etterlater en silkemyk følelse på huden. Den er spesielt utviklet for intimområdet med optimal pH for å bevare den naturlige pH-balansen samtidig som den er mild og skånsom. For å garantere sikre produkter av høy kvalitet er intimsåpen utviklet i samråd med en professor innen gynekologi med 40 års klinisk erfaring. Basert på klinisk erfaring vet vi at intimsåper med pH 3,5 gir irritasjon og kløe da de er for sure for det ytre vaginale området. I vagina er pH 3,5, men hudområdet i ytre delen av intimområdet har pH på 5 (som øvrige huden på kroppen). I motsetning til mange av dagens intimsåper som har aldeles for lav pH (3,5), har DeoDocs intimsåpe pH 5 og er derfor velegnet til det ytre vaginale hudområdet.

Målgruppe: Kvinner som setter intimhygiene høyt og som samtidig søker en sikker, rengjørende og skånsom intimsåpe med riktig pH for underlivet.

Travel friendly!

100ml

 • Kategori:Intimvask
 • Artikelnummer:
  1643-112-0100

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter