Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2.3

Basert på 9 karakterer
6
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • UBRUKELIG!

  Dette produkter ga meg en alvorlig allergisk reaksjon! Og i tillegg fikk jeg altfor markerte øyebryn!😡😡😡nesten så jeg vil ta kontakt med depend å få erstattlese! Ikke greit å selge!
  Liker
 • for 5 mnd siden

  Ubrukelig

  Ubrukelig produkt. Savner den gamme
  1 liker

Depend
Perfect Eye
Lash and Eyebrow Colour Brown Black

9 Vurderinger
135,-

Velg nyanse

Få freshe øyne uten sminke med Depend Lash & Eyebrow Colour. Øynene dine er alltid naturlig markerte, allerede på morgenen, når du trener, soler deg eller bader. Depend Lash & Eyebrow Colour har en ny og revolusjonerende urte- og vekstbasert formula som inneholder bl.a. ryllik, ringblomst, grønn te og blåbær. Denne unike sammensetningen har skapt et produkt som er vannfast, skånsom å bruke, enkel og rask å påføre samt gir en intensiv farge som varer lenge. Dette gir også inntrykk av lengre vipper og mer markerte bryn. Behandlingen tar bare noen minutter og resultatet varer i opp til 6 uker. Kommer i fargene black, brown black, dark brown og brown.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter