Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.9

Basert på 9 karakterer
1
1
1
1
5
Vurder produktet
Legg til bilder
  • for 3 mnd siden

    En favoritt!

    Har brukte denne i fem år. Ja, den er litt harsh, men den funker. Kan se for meg at folk med veldig sensitiv hud kan synes denne er too much, men selv synes jeg den eksfolierer bedre enn noe annet. Huden min blir rød etter bruk, men det varer ikke lenge, og det er ikke pga irritasjon, men pga økt flodtilførsel i underhuden. Jeg digger produkter som gjør det, fordi hudteksturen min blir glattere, og pigmentflekker og kviser blir mindre synlig. Kommer til å fortsette med denne <3
    1 liker

Dermalogica
Skin Health
Charcoal Rescue Masque 75 ml

9 Vurderinger
645,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Alt-i-ett-maske som dyprenser, klarner opp og gir nytt liv til alle hudtyper. Aktivert Binchotan trekull renser og avgifter. Vulkansk aske, marin leire, bambusekstrakt, alfa hydroksysyrer og svovel peeler, lysner og revitaliserer. Niacinamid virker beroligende, mens chilensk villmynte klarner huden.

Med synlig effekt på aldringstegn, gusten hud, utbrudd og sensitivitet, er dette helte-produktet ideelt for alle som ønsker seg sunn hud, med optimal vitalitet og glød. Masken er hurtigvirkende og lett å vaske bort.

Bruk: Påfør et generøst lag på nyrenset hud og la virke i 7-10 min. Masseres opp med svært fuktige hender for å øke peeling-egenskapene. Skyll av med vann. Følg på med din anbefalte Dermalogica hudpleierutine. Kan brukes ved behov inntil 4 ganger i uken.

Alle Dermalogicas produkter er formulert uten kunstig farge og duft. Profesjonell veiledning anbefales. Spør om en Speed Mapping® eller Face Mapping® hudanalyse. Dette er unike verktøy som identifiserer dine viktigste utfordringer – sone for sone.

75 ml

Gave på kjøpet

Kjøp profesjonell hudpleie for minst 1200 kr og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

1.360,-
1.511,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter