3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 84 karakterer
3
7
5
11
58
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 15 mnd siden

  Perfekt for kombinert hud

  Har brukt denne rensen i 2 år nå. Den fjerner sminke og smuss uten å tørke ut huden. Lukter ingenting. Helt perfekt! Kjøper to store flasker i året, bruker morgen og kveld.
  4 liker
 • for 4 mnd siden

  Kjempegod rens

  Føler at man blir skikkelig ren og samtidig ikke tørr i huden👍🏼
  2 liker
 • for 9 mnd siden

  Anbefales!

  En rensegel som ikke virker irriterende eller uttørkende på huden! Renser godt, og fjerner alt av smuss som ligger på huden. Perfekt å bruke etter renseoljen fra samme merke.

  Huden blir klarere, får jevnere hudstruktur og mindre urenheter. Passer også for dere med sensitiv hud, og alle som ikke har hudproblemer, men som ønsker seg en god rens!

  Ikke bruk denne som eneste renseprosukt. Bruk etter oljerens, eksempelvis Dermalogica sin egen "Precleanse". Da denne rensegelen ikke er "sterk" nok til å vaske huden ren helt selv. Eventuelt kan du dobbeltrense med denne, da vil huden blir tilstrekkelig ren.

  #konkurranse
  3 liker
 • for 9 mnd siden

  Super for kombinert hud

  Jeg har veldig tørr og oljete hud, og den funker supert til huden min. Brukt den i over 1 år nå. Hadde en del kviser og nå har jeg ingen igjen.
  3 liker
 • for 11 mnd siden

  Veldig god

  Jeg sverger til Dermalogica av flere grunner; de er cruelty free, de er lett å få tak i, prisen er bra ift. hva man får, og de har konsekvent GODE produkter. Denne er kjempebra, mild og god. Anbefaler denne rensen + Dermalogica generelt!
  3 liker

Dermalogica
Skin Health
Special Cleansing Gel 250 ml

84 Vurderinger
316,-Ord. pris 395,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

50 ml500 ml250 ml
Beskrivelse
Ingredienser

En konsentrert, såpefri og skummende gelé spesielt utviklet for å fjerne smuss og urenheter uten å tørke ut huden. Profesjonell veiledning anbefales.

 • Renser
 • Frisker opp

Fordelene med special cleansing gel
Naturlig skummende såpeurt fjerner urenheter og overflødig talg. Rensende lavendelekstrakt lindrer og renser huden. Glattende  sitronmelisse avkjøler og beroliger huden. 

Slik bruker du special cleansing gel
Brukes etter PreCleanse. Skum opp litt gelé i fuktige hender, massér geléen inn på fuktet ansikt og hals. Vask av med lunkent vann. Påfør deretter Multi-Active Toner og din anbefalte Dermalogica fuktighetskrem.

250ml

 • Kategori:Rensegel
 • Artikelnummer:
  1093-302-0250

Vanligvis kjøpt sammen

811,-
947,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter