Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 11 karakterer
0
0
1
4
6
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Dermalogica
Precleanse 150 ml

11 Vurderinger
395,-Anb. pris 405,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Få optimalt ren og sunn hud med dobbelrens som starter med PreCleanse. En lett oliven- og aprikoskjernebasert renseolje som fjerner overflødig talg fra hudoverflaten på en mild måte. Når du tilfører produktet vann omdannes den vannoppløselige oljen til en melkeaktig lotion. En lotion som lett fjerner oljebasert smuss fra hudoverflaten slik at det anbefalte Dermalogica renseprodukt kan trenge dypere ned i huden for en grundigere rens. Profesjonell veiledning anbefales.

  • Renser

Fordelene med precleanse
Løser opp oljebasert makeup, talg, solfiltere og forurensing fra hudoverflaten, slik at huden kan renses i dybden. E-vitaminolje er en rik antioksidant vitamin som mykgjør og glatter huden. Capryl/caprin triglycerid er en emulgator som aktiveres ved kontakt med vann og løser opp oljene som sitter på hudoverflaten. 

Slik bruker du precleanse
Hell PreCleanse i tørre hender. Massér produktet inn i tørr hud for å løse opp smuss, talg og øyemakeup. Fokusér på områder med tilstoppninger og opphopninger av døde hudceller. Fukt hendene og massér videre for å skape en lett, melkeaktig emulsjon. Vask ansiktet med lunkent vann. Rens deretter med anbefalt Dermalogica renseprodukt for å oppnå et profesjonelt resultat.

150ml

  • Kategori:Renseolje
  • Artikelnummer:
    1093-351-0150

Vanligvis kjøpt sammen

850,-
1.325,-

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.