Dermatrisse

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Dermatrisse
Hyaluronic Facial mask 28 ml

2 Vurderinger
55,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Med TCD (transdermal Cosmetic Delivery)-system og den biologiske matriseteknikken reagerer masken sammen med hudtemperaturen og du får en dyptgående/grundig og effektiv fukttilførsel til huden. Denne herlige og fuktighetsgivende ansiktsmasken med marint kollagen og hyaluronsyre hjelper til med å etterlate huden fast, myk/glatt og fuktighetsrik.

Bruk: Vask og tørk ansiktet. Åpne forpakningen, fjern plastfilmen fra masken og påfør masken mot ansiktet. Masken er todelt for enklere påføring. Ha på masken i 15-20 min. ta av masken og masser inn gjenværende lotion i huden. Denne behandlingen kan med fordel gjøres en gang i uken. Forsiktighetstiltak: 1. Unngå å ha produktet i direkte sollys eller høy varme. 2. La ikke barn ha tilgang til produktet uten tilsyn av en voksen. 3. Om utslett, allergi eller ubehag forekommer ved bruk oppsøk dermatolog eller lege.

28ml

Vanligvis kjøpt sammen

80,-
155,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter