Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Directions Hair Colour Fluorescent Glow

198 Vurderinger
65,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

En krukke med 88ml semi-permanent hårfargekrem av merket Directions. Røres/rystes godt før bruk. Semi-permanent betyr at fargen vaskes gradvis ut i løpet av noen ukers tid.

Felles for all semi-permanent hårfarge er at resultatet vil variere ganske mye etter hvilken farge håret du har det i er fra før, også hvor behandlet det er. Slik hårfarge dekker ikke grå hår. 

Dosering vil variere etter hvor langt og tykt håret er, en pekepinn er en slik flaske er litt lite for et middels hode. Du bør ha et par. Om du har mye hår som skal farges, kjøp tre flasker, og la heller være å åpne de overskytende dersom de ikke trengs.
Det er viktig å følge bruksanvisningen vi sender med! 
Alle fargene og merkene vi fører kan også blandes med hverandre for å skape nye fargetoner.
Våre hårfarger er ikke testet på dyr! 

Bruksanvisning, eller Dette bør du vite om å bruke slik hårfarge før du setter igang:

1. Test om du er allergisk. Som med alle andre sminke-og hårfargeprodukter bør du teste om du er allergisk før du bruker det. Ta en liten test på deg selv første gang du bruker slik hårfarge: finn deg en liten hudflik på størrelse med et kronestykke eller så, som du vasker godt med mild såpe og vann. Tørk med rent papir og ha på et tynt lag med hårfargen. La det tørke og være i fred en times tid eller så før du vasker det bort. Dersom du får allergisk utslag, må du ikke bruke slike produkter. Kjipt, men sånn er det bare.
 
2. For å få en farge som synes MÅ håret blekes først.   Hårfarge rett på ubehandlet hår vil som regel ikke vises i særlig grad, og bare vaskes ut igjen raskt. Ubehandlet hår er svært glatt og faren vil ikke sitte fast. Det blir mye det samme som å skrive med blyant eller kulepenn på svart plast i forhold til på hvitt papir. Det er jo nesten ikke mulig å se skriften på svart, om skriften i det hele tatt sitter fast!
Blek håret helst så lyst og så hvitt som mulig. Dette gjør to ting. For det første så vil håret være mer porøst og derfor trekke til seg fargen langt bedre enn ubehandlet hår. For det andre så vil det motvirke fargenes manglende dekkevne og la kraftige knallfarger komme til sin rett! 
Hvert av merkene vi fører har egne hvite hårtonere som virker slik at de utlikner siste rest av gulbrunt i bleket hår, og gjør det så hvitt som det går! Om du vil ha pastellfarger, sølv-farger eller klare knallfarger, anbefaler vi på det sterkeste å bruke en slik først.
Unngå balsam før farging -det gjør at fargen ikke sitter. Pass på at alt blekemiddel er vasket ut av håret før du begynner å farge.  
Vi anbefaler at du får blekingen gjort hos en profesjonell frisør -det er mye som kan gå galt, så la en fagperson gjøre det!
 
3. Unngå Den store hårkrisen! Det er viktig å testfarge først! Farg kun en liten stripe først for å se hvordan resultatet blir på akkurat ditt hår. Ja, det er kjedelig med ventetid! Men så slipper du å oppdage for sent at den fine blåfargen du forventet ble grønn!
 
4. Vask håret grundig med en pH-nøytral sjampo.
Skyll godt ut for å få bort alle såperester. La håret være fuktig, men ikke vått. Det skal helst ´gnisse´ når du drar fingrene gjennom håret. Husk: Ikke bruk balsam! Vi anbefaler Directions Pre-Colouring Shampoo som preparerer håret så det tar til seg mest mulig farge!
 
5. Pass på omgivelsene - beskytt deg mot søl.
Ha litt vaselin eller babyolje rundt hårfestet og på ørene for å unngå misfarging av huden. VIKTIG: Bruk gummi- eller plasthansker når du farger inn håret, så slipper du å farge inn fingrene dine også.
Husk at hårfarger er en slags maling, og vil fargelegge det meste det kommer borti når det er vått, også når du skyller håret senere. Det kan være lurt å ha et håndkle som det ikke er farlig med, eller gamle aviser på gulvet der du holder på. Pass også på senere - hvis du f.eks. legger deg med vått hår etter å ha dusjet, kan hodeputen bli farget.
Ikke stå rett opp og ned i dusjen når du farger håret - får du skyllevannet på deg kan du også få ny hudfarge!
Når du først farger og senere vasker det fargede håret, må du umiddelbart vaske og skylle dusjen/badekaret/vasken for å unngå at det legger igjen flekker som er svært vanskelige å fjerne. Vi anbefaler Klorin til dette. Vi har også fått tilbakemelding om at flekkfjernere som Vanish virker. Dersom fargen har satt seg godt fast, prøv med litt Rødsprit (men prøv først kun en liten flekk på et sted som ikke synes så godt i tilfelle selve rødspriten gjør badet brunt...). Om ulykken skulle være ute så husk at fargene ikke er varige og burde bli borte over tid.
Flekker på huden kan enkelt fjernes med Manic Panic Dye Away våtservietter.
Hårfarge er for håret, så ikke få det på klær eller andre steder det ikke skal være. Dersom du er så uheldig å få det i øynene, skyll straks med store mengder lunkent vann og kontakt lege.

6. Påfør fargen
Ta på deg plasthansker. Hell en passende mengde hårfarge i en liten plastbolle. Rør godt før bruk! 
Bruk helst en fargingsbørstekam til å påføre fargen (vi selger slike løst). Begynn en til to cm fra hodebunnen og jobb fargen jevnt utover. Begynn bakerst i nakken og jobb deg oppover hodet. Pass på at hårstråene blir fullstendig gjennomtrukket av farge.Fortsett å kjemme inn fargen til det skummer, og gjerne en god del lenger.
 
7. Vente... vente... vente....
La fargen sitte i minst et kvarter i romtemperatur, vi anbefaler rundt en halvtime til en times tid eller så (ta på en badehette eller pakk håret inn i plast). Du kan gjerne la det sitte i over natten – jo lenger jo bedre! Om du bruker varme (feks en stråleovn) vil det forsterke fargen og redusere tiden som trengs.
 
8. Skyll håret grundig og vekk fra ansiktet. Fordi hårfargen har gjenoppbyggende egenskaper trengs ikke noen etterbehandling. Et tips dersom du vil ha flere farger i håret samtidig: Hver farge må legges helt ferdig og skylles godt ut før neste farge legges, ellers kan det bli kjipe sammensausinger her og der.

9. Behold fargen lenger:
Vi fører en spesiell sjampo fra Directions til bruk før farging som hjelper til å gi rett pH-verdi, og en annen til bruk  i farget hår, samt conditoner som hjelper deg å bevare fargen lengst mulig.
Et annet triks for å forsterke fargen og forlenge varigheten er å skylle med eddikvann når du har farget håret –dette øker pH-verdien til fargen, noe som hjelper hårfargen med å sette seg. Bland like deler vann og hvit eddik, kjem det gjennom håret og la det sitte i ett minutt eller to. Skyll så grundig ut med vann. Et annet triks er å blande litt hårfarge i sjampoen / balsamen hver gang du vasker håret.
Det kan være lurt å farge flere ganger oppå hverandre for å forsterke og få en kraftigere farge.To ganger holder som regel for en skikkelig knall farge.
 
10. For å fjerne fargen:
Vi anbefaler å rett og slett bleke det bort og/eller farge over med en mørkere hårfarge.

4 Kundebilder
Directions

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3.6

Basert på 198 karakterer
34
17
31
29
87
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Veldig bra

  Super farge. Lett å påføre. Ble et herlig resultat i min datters helt lyse, ublekede hår.
  liker
  • kristianne
   Lyko Kundeservice -
   for 2 mnd siden
   kult!
   liker
  for å skrive en kommentar
 • Direction ruler.

  Jeg har brukt directions siden 1995 (!!)
  Fantastisk fargeutvalg,lett å påføre ,Og nesten uendelig med farge muligheter ,da du kan blande alle fargene !
  De røde og rosa smitter mer av ,og de blå fader fortere enn resten,men vel verdt det.
  liker
  for å skrive en kommentar
 • Bedre enn andre merker, men

  Brukte vermillion red og rubine blandet sammen for å få en rød farge. Hårfargen sitter lenge, det tok ca. 1-2 uker før fargen begynte å falme i det hele tatt. Da den falmet ble den veldig rosa, som var det jeg ikke ville ha i utgangspunkten, men den falmet til slutt til en fin pastellrosa. Den var faktisk ganske jevn også, i motsetning til andre merker jeg har prøvd som ikke falmer jevnt.

  Prisen er også veldig billig for et bra produkt som i tillegg er lett å påføre. En krukke varer også lenge om du tar balsam i for å få en pastellfarge, eller bare litt balsam for å få mer farge.

  Fargen dekket ikke i det hele tatt over min mørkeblonde ettervekst, dessverre.
  liker
  for å skrive en kommentar
 • Vakkert resultat hver gang

  Directions sine farger fungerer super bra på bleket hår, skader ikke håret ytterligere og gir et fargesterkt resultat. Fargen fungerer ikke på ufarget/bleket hår, hvor lenge fargen sitter spørs på hvor mye kjemisk behandling håret har gått tidligere. Jeg er veldig fornøyd med produktet generelt. (fargen violet på bilde) #konkurranse
  liker
  for å skrive en kommentar
 • DIRECTIONS HAIR COLOUR

  Directions er en av mine favorittmerker når det kommer til å farge håret i crazy farger da disse er super pigmenterte!
  fargen ''lilac'' er både fin å blandes med balsam for å tone orange/gule toner i håret og eller farge det lilac
  Fargen ''fire'' og ''vermillon red'' er en orangerød farge, jo mer håret vasker jo mer orange blir den, kan blandes med balsam å puttes i håret for å få vekk eventuelle grønnskjær før man går tilbake til brunt hår. Fargen blør veldig i dusjen!!! og opplever at den kan smitte av farge selv når håret er tørt på klær...
  Fargen ''atlantic blue'' er en dyp nydelig blåfarge, absolutt min favoritt!
  Fargen ''violett'' er også en av mine favoritter, perfekt for å tone ned orange hår og gir en kald lavender/lilac lilla farge når den fader/blandes med balsam.
  liker
  for å skrive en kommentar
 • Favoritt semipermanent hårfarge

  Den har jeg brukt i flere år. Prisen er veldig grei i forhold til alle andre semi hårfargene. Man kan også lett blande forskjellige farger til å få noe som er ikke med på paletten.
  På bildet er det turquise og atlantic blue blandet 1:1
  liker
  • kristianne
   Lyko Kundeservice -
   for 3 mnd siden
   Nydelig farge! :)
   liker
  for å skrive en kommentar

Kunders egne bilder

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2019