109 Kundebilder
Directions

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 267 karakterer
46
19
35
46
121
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 16 mnd siden

  Favoritt semipermanent hårfarge

  Den har jeg brukt i flere år. Prisen er veldig grei i forhold til alle andre semi hårfargene. Man kan også lett blande forskjellige farger til å få noe som er ikke med på paletten.
  På bildet er det turquise og atlantic blue blandet 1:1
  8 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 16 mnd siden
   Nydelig farge! :)
   Liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 8 mnd siden

  Ga ikke farge

  Kjøpte først en boks med fargen carnation pink til min sønn, hadde det i i ca 25 min. Resultat ingen farge! Kjøpte deretter en boks til for å se om vi hadde gjort noe feil. Hadde den i og jobbet den inn til den skummet, satt i 35 min. Resultat som sist ingen farge. Min sønn er blond og har dermed ganske lyst hår.
  ANBEFALES IKKE!!!
  3 liker
  • for 7 mnd siden
   Håret må blekes selv om han er naturlig blond/lys. Skjellaget må åpnes for at fargen skal trenge inn, noe ekstremfarger ikke klarer selv.
   4 liker
 • i går 09:45

  Dårlig.

  Brukte violet og plum og det var fint i starten. Men etter hvert ble det blått og fargen går ikke ut...
  1 liker
 • for 3 uker siden

  Ny favoritt!

  Jeg hadde fargen rose red i mitt falmende røde hår og wow - håret fikk en ordentlig boost. Glansfullt ble det også.
  3 liker
 • for 1 mnd siden

  Cerise is amazing

  I have been green-teal for the past year and was very worried if a purple pink color will cover that! But cerise exceeded my expectations. It got really rich and lovely color. Worth mentioning i was very faded green before and also bleached hair. The only reason i give 4 stars out of 5 is that it colored my whole bathroom :) It also took like a week of washing for my hair to stop bleeding pink so make sure u dry ur hair so it doesnt stain ur sheets. But im happy and will use it again. Im sure the bathroom will wash eventually. #konkurranse
  1 liker
 • La Richie Directions midnight blue

  Ble faktisk veldig overrasket over hvor sterk og god farge det var i forhold til å være så billig! Anbefales på det sterkeste. Også drøy i bruk og lett å jobbe med. Har ikke prøvd noen andre farger av Directions en midnight blue.
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Nydelige farger!

  Har kjøpt mange farger fra directions og brukt de hyppig. Fargen er sterk og tydelig. Slik de er på bildet (på bleket hår)
  Leveransen er kjempe rask og kommer 2-3 dager etter bestilling, passer meg utmerket siden jeg alltid er ivrig på å farge. God kommunikasjon om leverenase og når den vil ankomme.
  Er litt vanskelig å finne disse fargene på siden med mindre du vet nøyaktig hva du vil ha. Kunne vært en idé å katogorisere disse fargene og lignende i en slags «unormale hårfarger» eller lignende
  #konkurranse

  + 3

  4 liker

Directions
Hair Colour
Pastel Pink

267 Vurderinger
69,-

Velg nyanse

Fargesterke, heftige semipermanente farger i mange ulike nyanser. Enkle å bruke og fargene kan blandes, så du kan få din helt egne, unike nyanse!

Forberedelse:

1. Sjampo: Sjamponer håret med en pH-balansert sjampo, La Riche Pre Colour Shampoo anbefales, dette vil gi håret rett balanse, hvilket gjør at Directions hårfarge vil oppnå beste resultat. Directions Colour Protecting Shampoo er spesielt utviklet for farget hår, for at du skal få det meste ut av fargen din. Den etterlater håret mykt og håndterbart med en fantastisk glans.

Påføring:

2. Gre håret: Gre inn Directions hårfarge i håret til fargen emulgerer, det vil si skummer, da har fargen trengt inn i håret. Lysere nyanser kan kreve at du grer litt mer.

3. Bearbeiding: Tiden fargen skal sitte i er mellom 15-30 minutter, en plasthette hjelper til med å holde varmen på håret og hjelper til med å oppnå et bedre resultat.

Resultat:

4. Skylling: Skyll ut håret skikkelig, unngå ansiktet, med varmt vann til all overskuddsfarge er skylt ut. Om mer enn én farge blir påført må håret vaskes og tørkes separat, du må være mer nøye når du kun farger deler av lyst hår.

Tips:

 • Bruk plasthansker når du påfører fargen.
 • Bruk vaselin eller en annen fet salve ved hårlinjen for å unngå å få farge i pannen.
 • Som med alle hårfarger anbefaler vi å ta en flekktest først.
 • Bruk ikke balsam før du skal farge håret.

Obs! Fargene kan variere noe fra det som vises på bildet avhengig av hårtype og opprinnelige hårfarge.

Obs! Silver og White Toner er kun for bruk på allerede bleket hår. White Toner kan også med fordel blandes med de øvrige Directionsfargene for å skape lysere nyanser.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020