116 Kundebilder
Directions

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 275 karakterer
46
19
35
49
126
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 18 mnd siden

  Favoritt semipermanent hårfarge

  Den har jeg brukt i flere år. Prisen er veldig grei i forhold til alle andre semi hårfargene. Man kan også lett blande forskjellige farger til å få noe som er ikke med på paletten.
  På bildet er det turquise og atlantic blue blandet 1:1
  8 liker
  • for 3 dager siden
   Har du brukt hårfarge og hvilken brukte du?
   Liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 10 mnd siden

  Ga ikke farge

  Kjøpte først en boks med fargen carnation pink til min sønn, hadde det i i ca 25 min. Resultat ingen farge! Kjøpte deretter en boks til for å se om vi hadde gjort noe feil. Hadde den i og jobbet den inn til den skummet, satt i 35 min. Resultat som sist ingen farge. Min sønn er blond og har dermed ganske lyst hår.
  ANBEFALES IKKE!!!
  3 liker
  • for 9 mnd siden
   Håret må blekes selv om han er naturlig blond/lys. Skjellaget må åpnes for at fargen skal trenge inn, noe ekstremfarger ikke klarer selv.
   5 liker
 • Ønsker ammoniafrie farger

  inneholder den ammonia.. ?
  Liker
 • for 4 dager siden

  Veldig fornøyd

  Har brukt mange forskjellige merker innen semicolor, men jeg kommer alltid tilbake til Directions! Holder utrolig lengre enn de andre merkene, veldig fine farger og utrolig lett å bruke! #konkurranse
  2 liker
 • Elsker hårfargene fra Directions

  Kjøpte Spring Green bare fordi jeg fikk et innfall om å prøve grønt hår - noe jeg ikke skulle ha gjort; jeg er hektet! Satt med fargen 1t og resultatet er en nyyydelig grønnfarge jeg definitivt trenger mer av.
  Har tidligere (for ca 10 år siden) også brukt Carnation Pink, og var heller ikke skuffet av denne. Absolutt nydelig pastelrosa.
  Friendly advise: sitt gjerne med fargen i håret lenger enn 1t for å få den til å sitte bedre og lenger.
  #konkurranse
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Hvor lyst må håret være?

  Hvor lyst bør håret være før man bruker disse? Har bleket og farget det før, men når jeg bruker avfarging så blir det ikke lysere/blondere enn på bildene... er det lyst nok?
  Liker
  • Frisør på Lyko
   for 1 mnd siden
   Hej Kati😊 Om det är atlantic blue du är intresserad av så kommer an att kunna ta på ditt hår men kanske inte bli exakt som på bilden då du har en del varma toner i ditt hår. Om en avfärgning inte hjälper och man vill bli ljusare så är det endast blekning man kan använda.
   Liker
 • for 1 mnd siden

  Dårlig.

  Brukte violet og plum og det var fint i starten. Men etter hvert ble det blått og fargen går ikke ut...
  2 liker

Directions
Hair Colour
Vermillion Red

275 Vurderinger
75,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Fargesterke, heftige semipermanente farger i mange ulike nyanser. Enkle å bruke og fargene kan blandes, så du kan få din helt egne, unike nyanse!

Forberedelse:

1. Sjampo: Sjamponer håret med en pH-balansert sjampo, La Riche Pre Colour Shampoo anbefales, dette vil gi håret rett balanse, hvilket gjør at Directions hårfarge vil oppnå beste resultat. Directions Colour Protecting Shampoo er spesielt utviklet for farget hår, for at du skal få det meste ut av fargen din. Den etterlater håret mykt og håndterbart med en fantastisk glans.

Påføring:

2. Gre håret: Gre inn Directions hårfarge i håret til fargen emulgerer, det vil si skummer, da har fargen trengt inn i håret. Lysere nyanser kan kreve at du grer litt mer.

3. Bearbeiding: Tiden fargen skal sitte i er mellom 15-30 minutter, en plasthette hjelper til med å holde varmen på håret og hjelper til med å oppnå et bedre resultat.

Resultat:

4. Skylling: Skyll ut håret skikkelig, unngå ansiktet, med varmt vann til all overskuddsfarge er skylt ut. Om mer enn én farge blir påført må håret vaskes og tørkes separat, du må være mer nøye når du kun farger deler av lyst hår.

Tips:

 • Bruk plasthansker når du påfører fargen.
 • Bruk vaselin eller en annen fet salve ved hårlinjen for å unngå å få farge i pannen.
 • Som med alle hårfarger anbefaler vi å ta en flekktest først.
 • Bruk ikke balsam før du skal farge håret.

Obs! Fargene kan variere noe fra det som vises på bildet avhengig av hårtype og opprinnelige hårfarge.

Obs! Silver og White Toner er kun for bruk på allerede bleket hår. White Toner kan også med fordel blandes med de øvrige Directionsfargene for å skape lysere nyanser.

Vanligvis kjøpt sammen

180,-
193,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020